Oğlum Gaz Makinesi mi?
201 görüntüleme
A
Ayşegül Ü.
11 Eylül 2025 06:02
Sevgili anneler, merhaba. Bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. Oğlum 55 günlük ve yoğun gazı var. Doktor biagaia damlasını verdi ama bir faydası yok şu anda, yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz. Son birkaç gündür daha çok ıkınmaya ve zorlanmaya başladı. Sadece anne sütü alıyor. Kilo alımı vs yerinde. Yağlarla masaj yapıyorum, ılık kiraz çekirdeği kemeri koyuyorum, hayırr bir türlü kolaylaşmadı bu gaz çıkarma işlemi. Karnı şişiyor ve dokunturmuyor, ağlıyor, kucağımda sakinleşiyor, uykuya dalıyor, ama yatağına veya yere koyduğumda gazını çıkarmak için ağlamaya başlıyor, hem de ne ağlamak, kendinden geçiyor. Kendimi çaresiz ve tükenmiş hissetmeye başladım. Her türlü önerinize açığım. Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
H
Hazal
13 Eylül 2025 17:47
Bizde de öyleydi karnı davul gibi oluyordu o kadar gazı oluyordu ki her emmeden sonra 1-2 saat gaz çıkarıyordu belki15-20 defa o kadar çok şey denedik ki en sonunda laktozu sindiremiyor mu acaba diye düşündük doktorun önerisi ile laktaz enzimi vermeye başladık ve bir günde düzelmeye başladı bence iyice araştırın aynısı var demiyorum ama bir araştırın