Sağlıklı Uyku Alışkanlıklar
1803 görüntüleme

Yasemin A. ..
16 Ağustos 2025 19:23
Görüyorum ki uyku konusunda çok zorlanan annemiz var .IPHI Bütüncül Hamile Bebek Uyku Danışmanı (Uyku iletişimi ile Sağlıklı Uyku Alışkanlıkları Kazandırma) olarak yardımcı olmak isterim .Burdan yazarsanız da yardımcı olmak isterim veya instagram hesabım olan yaseminaydinuyku dan yazarsanız da elimden geldikçe destek olmak isterim.
Sayfamda aylara göre uyku düzeni paylaştım. Uyku saatlerini düzenlemek isteyen listeden faydalanabilir .
Not: Sevgili anneler sorunuza cevap alamazsanız. Muhtemelen ya sorunuzu görmedim veya kısa cevap vermek istemedigimden doğru zamanı kolluyorumdur .Böyle bir durumda instagram hesabımdan yazarsanız kendinizi hatırlatmış olursunuz .sevgiler
Sayfamda aylara göre uyku düzeni paylaştım. Uyku saatlerini düzenlemek isteyen listeden faydalanabilir .
Not: Sevgili anneler sorunuza cevap alamazsanız. Muhtemelen ya sorunuzu görmedim veya kısa cevap vermek istemedigimden doğru zamanı kolluyorumdur .Böyle bir durumda instagram hesabımdan yazarsanız kendinizi hatırlatmış olursunuz .sevgiler

Yasemin A. ..
29 Kasım 2025 17:55
@Kübra Çidamal kübra hanım instagramdan yazar mısınız ayrıntılı konuşalım:)