Obezite Diyor Doktor
399 görüntüleme
E
Ebru Ö.
7 Ağustos 2025 05:12
8 aya girecek oğlum 12 900 kilosu Doğum kilosu 3675 gram mama ve ek gıda veriyorum doktor ek gıdayı verme dedi mamayı da azalt dedi hızlı kilo alıyor napacagımı şaşırdım
A
Ayşenur E.
11 Ağustos 2025 08:16
Götürdüm ama çok ilgilenmedi doktor önemsemedi başka bir doktora götüreceğim tiroit baktıracağım inşallah hareket etmeye başlayınca düzelir
E
Ebru Ö.
11 Ağustos 2025 20:51
Amin inşallah canım
A
Ayşe K. C.
11 Ağustos 2025 21:04
kusura bakmayın ama ben mamaların bebekleri şişirdiğini düşünüyorum gereksiz ve sağlıksız şişirdiğini bence mama yerine ek gıdaya ağırlık verin bin kat daha faydalı ,bağırsak mikrobiyatası değişsin bebeğinizin inanın fark edicektir.
E
Ebru Ö.
13 Ağustos 2025 05:34
Doktora götürdüm çocuğumu şükürler olsun iyi dedi doktor almamış okadar baya bi araştırdı doktor tiroidlerine baktı diğer kanlarına baktı kilolu bebekler de normal de olmaması lazım böyle dedi ama sizin bebeğinizin boyu da önde dedi oyüzden dengeliyor bebeğiniz dedi yani çok normal dedi doktor şükürler olsun sonuçları da temiz çıktı ciğerini nefes alışını herşeyine baktı mamayı azalttım hocam dedim böyle devam dedi 150 veriyorum 4 5 saat arayla veriyorum ekstra tekrar ek gıdaya başladım çok şükür boyu da öndeymiş çocuğumun ondan böyle dedi yoksa çocuğun öyle bi kilosu yok dedi anne karnın da da benim çocuğum 2 hafta öndeydi bizi başka bir doktor korkuttu Allahım kimseyi dara düşürmesin