Obezite Diyor Doktor

400 görüntüleme
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 05:12
8 aya girecek oğlum 12 900 kilosu Doğum kilosu 3675 gram mama ve ek gıda veriyorum doktor ek gıdayı verme dedi mamayı da azalt dedi hızlı kilo alıyor napacagımı şaşırdım
G

Gülcan D. ..

7 Ağustos 2025 05:17
Ögün saatlerini ayarlayabilirsin her istediğinde değilde mesela araya 3 saat koyarak besleyebilirsin
E

Elif S.

7 Ağustos 2025 05:35
mama markasıyla ilgili değişim önerisi olabilir mi belki 🤔 bazılarında şeker oranı yüksek
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 07:48
Mamasında şeker oranının fazla olduğunu düşünmüyorum diğer markalarda daha çok şeker oranı mesela biz hipp kullanıyoruz
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 07:49
4 saat de hatta 5 saat de bi veriyorum birde mamayı duru yapıyorum mesela düşürdüm mamayı 150 ye 3 kaşık bırakıyorum ama çocuğum su içse yarıyor sanki anlam veremiyorum niye böyle oluyor korkuyorum da veremez diye
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 07:53
Merhaba hareketli dönemine girmiş artık merak etmeyin bi yerden sonra kilo alımı yavaşlayacak boyuna gidicektir. 150 cc ye 3 ölçek mama yanlış bi davranış olabilir. Doktorunuza bunu sorun bence.
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 09:28
1 hafta oldu bebeğimi hastaneye götüreli yani 900 gram almış neden öyle oluyor anlamıyorum birisi daha demişti böyle yanlış bi davranış diye ama şaşırdım nasıl edeceğimi gerçekten de çok çaresiz kalıyorum bazen böyle devam edecek diye korkuyorum
E

Elif S.

7 Ağustos 2025 13:33
hipp önerecektim ben de, bence mamanız da uygunmuş. 150ye 3 kaşık demek ; 90 extra su içiyor, fazla gibi geldi Ebru hanım öyle de yapmasanız mı acaba 🤔 1 haftada nasıl 900 gram alabilir hakikaten ya🤦🏻‍♀️günlük 100gr üstü, bu konu üstte kalsın, osman beyin fikrini önerisini merak ediyorum
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 16:09
Şaşırdım gerçekten de napacagımı acAba bi mama bi normal süt mü versem diyorum ne yapacağımı bilemez oldum nasıl ilerleyeceğimi bilemiyorum doktor bey keşke bi yorum yapsa yardımcı olsa okadar sevinirim ki🙏🏻
E

Elif S.

7 Ağustos 2025 19:58
normal sütü osman bey 18-24 aydan sonra öneriyor, ben kendi takipli hekimime de çok güveniyorum bu arada, o da 12. aydan sonra bi bakabiliriz şeklinde konuşmuştu geçen bilgilendirme yaparken. yani normal süt için erken, onu düşünmeyelim.
osman bey fikrinize ihtiyacımız var 🙏
E

Elif S.

7 Ağustos 2025 20:01
ek gıda olarak sebze verseniz ve formül mamayı azaltsanız bence mantıklı olurdu, doktorunuz neden ek gıdayı kısıtladı acaba 🤔 bir de rutinde 9. ayda kan bakılıyor ama sizin durumunuz biraz farklı olduğu için tiroid vs açısından tetkik edildi mi
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 20:46
Doğru söylüyorsunuz haklısınız bulunduğum yerden başka bir hekime Randevu aldım çünkü çok şaşkınım hocam keşke yanıt verseydiniz 🙏🏻
E

Ebru Ö.

7 Ağustos 2025 20:49
Mamayı zaten azalttım ama ek gıdayı sadece tadımlık olarak veriyorum karnını doyurmuyorum mesela ben mama yerine bi öğün karnını ek gıdayla doyuruyordum ama yapma dedi doktor bilemedim şimdi nerden baksan hiç vermiyorum ek gıda sadece 2 yada 3 kaşık okadar
E

Elif S.

8 Ağustos 2025 19:03
bu başlık hala görülmemiş 👀🧐 minik kuş ne alemde Ebru hanım?
bir bilen ? bir diyetisyen de yönlendirebilir - yorum yapabilir belki? bu kadar ilginç olan şey neden hiç reaksiyon almadı 🤔 @Osman Bey belki görür
E

Ebru Ö.

9 Ağustos 2025 09:54
Mamayı azalttım 4 5 saatte bİ veriyorum 150 cc veriyorum bulunduğum yerde doktora götürecem tekrardan sonra çocuk endokrin bölümünden randevu aldım en azndan içim rahat etsin bi de onlar baksın
A

Ayşenur E.

9 Ağustos 2025 16:16
Benim çocuğumda altı aylık ve on kilo bende çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda 😔
E

Ebru Ö.

9 Ağustos 2025 18:38
Ayşenur hanım doktora götürdünüz mü ne dedi doktor eğer götürdüyseniz
E

Elif S.

9 Ağustos 2025 19:09
endokrinoloji ayrıntılı bakacaktır inşallah kolaylıkla çözülebilir , dermansız dert olmasın🙏
E

Ebru Ö.

9 Ağustos 2025 21:42
Amiin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim oğlumun da adı derman bize derman olsun kendine şifa olsun derman olsun inşallah 🤲
Yeter O. .

Yeter O. ..

9 Ağustos 2025 21:47
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz ebru hanım merak etmeyin içinizi ferah tutun ki iyi olsun
E

Ebru Ö.

10 Ağustos 2025 12:47
Allah razı olsun inşAllah🤲🌹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir