Meme Reddi Nedenleri?

1250 görüntüleme
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Haziran 2025 19:33
Sizce meme reddi nedenleri nelerdir? Önce örneklerle ben başlıyım ve yaşamış olduğunuz deneyimlerinizi sizden bekliyor olacağım ☺️
1. Biberon kullanımı
2. Israr zorlama
3. Gereksiz mama kullanımı
4. Sütün yetersiz olduğunun düşünülmesi
5. Çevre baskısı
6. Ailenin destek olmaması
7. Yavaş ya da hızlı süt akışı…
Evet sizi bekliyorum ☺️ şuan red yaşayan ve çözüm arayan annelerimize yardımcı olalım 🤗
G

Gizem Y.

25 Aralık 2025 00:49
Bebeğim 3 aylık bu zamana kadar çok güzel emiyordu şuan red yapıyor uykuluyken emiyor onun dışında çok zorlanıyor doğum sonrası biberon verdim şuanda 1 defa öğlen mama veriyorum ve yatarken emzik veriyorum bu durum geçiçimi ben çünkü emzirmeyi seviyorum 🥲
Ş

Şengül G. İ. ..

25 Aralık 2025 11:14
Gizem hanım bahsettiğiniz aylarda oluyor benim de oğlumda olmuştu zorla vermeye çalışıyordum aldı sonrasında sizin yerinizde olsam mama vermem alışır mamayla biberona
Ş

Şengül G. İ. ..

25 Aralık 2025 11:16
Meraba esenay hanım bebeğim bir memeyi almıyor ne yapabilirim
G

Gamze G.

27 Aralık 2025 12:15
Merhaba hocam kızım 6 aylık oldu dün 4 aydan beri meme reddi yasıyorduk çok mama denedim onuda kabul etmedi uykudayken emziriyprdum emiyordu 1 haftadır uykuda da emmek istemiyor ağlayarak uyanıyor ne yapmam lazım acaba mama da istemiyor ek gıdaya başladık ama daha herşeyş yiyemiyor ve kilo kaybı yaşadık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir