Emerken Dikkat Dağılması

246 görüntüleme
E

Emine D.

23 Haziran 2025 16:30
Emerken aniden dikkati dağılıyor farklı yöne dönüyor sonrasında asla bana dönmüyor döndürmeye çalıştığımda ise ağlamaya başlıyor sürekli doyurmakla uyutmakla uğraşıyorum mamaya mı başlamalıyım aynı durumda olan var mı yardımcı olur musunuz hocam ne yapabilirim
C

Ceren A. B. ..

25 Haziran 2025 09:47
4. Ayımızda her saat başı memedeydik. Gerçekten bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor merak etmeyin. Etrafı memeden daha çok ilgisini çekiyor 🤦🏽‍♀️ ben sürekli meme teklif ediyordum dediğim gibi her saat başı bazen yarım saatte bir. Emzirirken omzunuzun üzerinde oyuncak sallayabilirsiniz dikkatini çekmek için elle oyun yapabilirsiniz. Ben bazen memeyi çek ver yapıyordum yakalamaca gibi biraz biraz öyle emziriyordum. Sütünüzün azaldığını düşünüyorsanız sağım yapın kesinlikle. Zaten sık sık meme teklif ederseniz Sütünüzün azalma olasılığı düşer ara ara emip aktif hale getireceği için memeyi. Ve kesinlikle zorlamayın inat edip almıyorlar bu sefer. Biz dikkat dağınıklığını atlattık şimdi diş sancıları yüzünden emerken bir yandan da parmak emiyoruz 🫩 bunların derdi hiç bitmiyor anladığım kadarıyla 😂❤️
E

Emine D.

25 Haziran 2025 09:52
Oyun oynamaya çalışıyorum şarkı söylüyorum yapmaya çalışıyorum bir şeyler umarım doyuyordur tek gayem şu an 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir