Kanguru

661 görüntüleme
A

Ayşe ..

16 Haziran 2025 20:34
Kanguruyu kaçıncı ayda kullanmaya başladınız hanımlar
H

Hazal

26 Haziran 2025 04:34
Valla ben yenidoğan destekli bir kanguru almıştım bebeğim biraz düşük ağırlıkta olduğu için 2. Ayda kullanmaya başladım
L

Lale K.

29 Haziran 2025 19:23
Ben 1aylikdan 6ayina kadar neredeyse hergun dışarı ciakrken kanguru kullandım.4.5aylikdan dışa doğru kullandım.bebegim her türlü rahat ediyordu .bazen evde bile uyumadiginda kanguruda uyutuyordum.bence kangurunun tek kötü tarafı süt koku aldığı için emmek istemesi:))o yüzden bizde siklikla babasinda oluyordu
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Temmuz 2025 13:04
Bazı markalarda kafa destekli kangurular mevcut onlardan alırsanız bebek kendinize dönük olacak şekilde . Yenidoğan insert pedli olanları hemen kullanırsınız ama güvenli olan 3. Aydan sonra kullanmak bebek size bakacak şekilde ve uzun süre öyle taşımamak kaydıyla.
G

Gamze I. T.

8 Ağustos 2025 18:58
Ben slinge ilk 1ay içinde başladım yüzü bana dönük olacak şekilde. Hem çok rahat hem de siz çok huzurlu oluyorsunuz nefesi sürekli göğsünüzde. Arbaasında durmayı hiiçç istemiyordu sürekli ağlıyordu. Sanırım 3.ayda kanguruya geçtim 5.ayda yüzü karşıya bakacak şekilde kanguru aldım. Bel destekli olan çok rahattı her yere gidiyordum onda uyuyordu. şuan 7aylık taşıyamıyorum arabaya geçtik🤣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir