Kanguru

662 görüntüleme
A

Ayşe ..

16 Haziran 2025 20:34
Kanguruyu kaçıncı ayda kullanmaya başladınız hanımlar
M

Meryem Y.

16 Haziran 2025 20:35
Slingi ilk aylarda kullanmaya başladık ama kanguruyu 5 de başladık ama asla karşıya dönük değil her zaman için bana dönük kullandık çünkü öbür türlü özel bölgedine yük bindiriyor sakıncalı
A

Ayşe ..

16 Haziran 2025 20:38
Sling düşünmedim ama kullanışlı ise onunla başlarım gezmeyi seven bir anneyim çünkü 😁
M

Meryem Y.

16 Haziran 2025 20:47
Bence sling muhteşem birşey hele ilk doğduğu zamanlar hemen içinde uyurdu hem sürekli temas halinde oluyorduk güzeldi
Y

Yasemin S.

16 Haziran 2025 21:07
2. aydan itibaren ergo baby kanguruyu kullanmaya başladık yeni doğan için uygun olan modelini
Z

Zahide C. O.

17 Haziran 2025 09:21
2. Ayında 10-15 dk lık sabah güneş almak için yaptığımız yürüyüşlerde kullandım.
R

Rabia C. ..

17 Haziran 2025 10:22
4. Ayda kanguru kullanmaya basladim.
Elif İ. D.

Elif İ. D.

17 Haziran 2025 10:52
Slingi ben de ilk aylarda kullandım ama benim bebeğim pek rahat edemedi açıkçası. 4.5 aylık şu an kanguruyu yeni kullanmaya başladık ve çok seviyor. M pozisyonu olan kanguru olmasına dikkat edin ben SolomonBaby’nin çift yönlü kangurusunu kullanıyorum bebeğim için gayet ergonomik.
M

Merve Ş. G.

17 Haziran 2025 11:04
Slingde asla durmadığından kullanamadık, kanguruyu öne dönük şekilde 3.aydan itibaren kullanmaya başladık sevdi galiba
M

Merve

18 Haziran 2025 08:36
Ben sling de kanguru da kullandım. Sling de rahat edemedim açıkçası ama kanguru elim ayağım oldu. 1,5 aylıkken kullanmaya başladım heryere gidip geldim ayına göre seçim yaparsanız bir problem olmaz
Ş

Şemsihan B.

18 Haziran 2025 21:23
Ben 40 bittikten sonra kullanmaya başladım zaten destekledim kullanırken
E

Esra T. ..

19 Haziran 2025 03:33
Bebeğim 2 buçuk aylık. Kanguru aldım ama içinde çok rahat etmiyor. Çok sürmeden ağlıyor
Z

Zehra O.

19 Haziran 2025 06:13
Valla ben alıştıramadım ikisine de sırtı bana dönük durmak istiyor kucakta bile diğer türlü ağlıyor sürekli kanguruda henüz dışa dönük kullanılaması uygun olmadığı için koyamıyorum
E

Esra K. B.

19 Haziran 2025 07:53
3,5 aylık babybjörn kanguru kullanamaya başladım . Kafasını tutabildiği için dışarı dönük şekilde gezdiriyorum çok sevdi. Tabii çok uzun süreli kullanmıyorum
E

Esma A.

19 Haziran 2025 20:24
2.5 aylıkken kullandım ama asla rahat edemedi markete gidip gelene kadar öldüm havalarda çok sıcak pişti çocuk
S

Sevil K.

20 Haziran 2025 16:27
Slingi doğduğundan itibaren 2 ay kadar kullandım sonrasında kanguruya geçtik (babybjörn) kendime dönük olarak kullandım 4. Aya kadar. Kafasını iyice tutmaya başladığından emin olduktan sonra yürüyüşlerde etrafı izlemesi için dışa dönük kullanıyorum. İş yapacaksam yine kendime dönük koyuyorum
B

Bera N. H. ..

20 Haziran 2025 19:17
İlk aylar için sling çok kurtarıcı. Kanguru zaten alırsınız ama slingde sıkı ve anne karnında hissettiği için evde her yerde gezin içinde uyusun. Siz de işinizi yapabilirsiniz
B

Beyza E.

21 Haziran 2025 06:50
kanguruyu kafasını iyice tuttuğu 3.5 4 aylıkken kullanmaya başladım bacakları M pozisyonda ama yinede çok konforlu değil özellikle yaz sıcaklarında çok terleyen bir bebeğim olduğu için zorda kalmadığım sürece kullanmadım yarım saatlik filan kullandım yüzü bana dönük değil dışarı dönük durmak istedi çocuk sıkışıyor gibi hissediyordu yüzü bana dönükken
B

Büşra G.

21 Haziran 2025 07:28
Sling ilk aylarda elim ayağım oldu içinde kolay uyuyor, şu an 3 aylık olacak hala seviyor kanguruya alıştırmaya çalışıyorum ama bir tane aldım iade ettim sevmedi varsa önerileriniz açığım..
B

Buse H.

21 Haziran 2025 12:24
2.aydan itibaren kullanmaya başladık. elim ayağım oldu herkese tavsiye ederim. babybjörn kullanıyoruz
A

Aslihan Ö.

24 Haziran 2025 19:38
babybjörn kullanıyoruz biz. 30 günlükken başladık, 5 aylık hala seviyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir