Sünnet

604 görüntüleme
F

Fatma S. ..

31 Mayıs 2025 12:05
Oğlum 6 aylık sünnet için şehir hastanesine gittik. Daha çok erken 6 yaştan sonra öneriyorum ben yapmam dedi. 2-6 yaş arası cinsiyet kimliği oluştuğu için de psikolojik olarak önerilmiyor. Hocam sizin görüşünüzü merak ediyorum ayrıca sizin oğlunuz sünnet oldu mu acaba? Gittiğimiz çocuk cerrahı sünnet sonrası bir sürü tekrar operasyon için gün verdiğin hastalar var dedi. 6 yaşı bekleyemem derseniz 2 yaşını bekleyin en azından dedi. Kafamız çok karıştı.
E

Esra E. ..

17 Haziran 2025 07:09
Evet eğer su fıtığı kendiliğinden geçmezse cerrahi müdahale gerekli iki kez anestezi almaması içinde aynı anda yapıyorlar.
A

Azize K.

19 Haziran 2025 07:19
Benim bebeğim 3 aylıktı yaptık gayete başarılı bir işlemdi iyi ki de yapmışım sonrası için çok zor oluyor şimdi bir şeyin farkında diyeler bide hemen iyileşiyor 1 hafta bile sürmedi iyileşmesi büyüdükçe daha zor olacak iyileşmesi
K

Kübranur ..

19 Haziran 2025 21:03
Anestezi teknikeriyim sırf anestezi almasın algısı tam açılmadan önce olsun diye ilk 3 ay içinde yaptırmak istedim ama hidroseli vardı beklemek zorunda kaldık 5.5 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdık zaten küçücük bedenleri savaş halinde bir de 6 yaşında bilinçli bir çocuğa anestezi verdirip sünnet ettirmek çok da doğru gelmiyor hem çocuk hem ebeveyn için zor. Kilo alımı çok hızlı değilse gömük pipi değilse yapışıklık olmayacağı düşünülüyorsa ilk 6 ay içinde lokal anestezi ile yaptırmak en mantıklısı bence 1 gün çekiyorsun sonra hiçbir şey kalmıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir