6,5 Aylık Gece Uykusu Yapmama..
366 görüntüleme
N
Nazlıcan
Premium Üye
11 Ağustos 2026 06:14
Merhaba, bebeğim 6,5 aylık ve yaklaşık 1 haftafır geceleri uyku süremiz 10 ile 40 dk arası değişiyor. Gece uykusuna güzelce geçiriyorum, ardından maks 40 dk sonra çığlık atarak ağlamaya başlıyor, yatağında sakinleşmiyor hiçbir şekilde, kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum yatağına koyuyorum tekrar aynı döngü.. Gece boyu uykusuzum, sürekli emmek istiyor ama o da azaldığı için sakinleşmiyor, mama içirsem reddediyor, emzik zaten hiç tutmadı, ayağımda sallanmayı kabul etmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım.. Gündüz genelde 3 uyku yapıyordu ama dün 2 uyku yaptı, onları da uyuduktan sonra ayağımda durarak yapıyor sadece, yatağına vs koyduğumda anında uyanıyor.. Ne gece ne gündüz dinlenebileceğim hiç vakit yok ne yapabilirim var mı bu durumu yaşayan nolur yardım edin..
N
Nazlıcan
Premium Üye
16 Ağustos 2026 22:22
Sıcaktan da uyanabiliyorlar ağzı kuruyup daha çok emmek isteyebilir vücuttaki sıvı miktarı da terle birlikte düşüyor
N
Nazlıcan
Premium Üye
16 Ağustos 2026 22:26
6 ay 10 günlük kızım 1 haftadır bizde de durumlar tam olarak böyle zaten doğduğundan beri uykusu sıkıntılı 2 saatten fazla uyuduğunu bilmem 1 haftadadır da gece uykusuna ilk geçişte 40-60 dk arası uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor bir daha da memesiz uyumuyor memede kalmak istiyor yatağına koyduğumda çığlık çığlık ağlıyor emzik ve biberon hiç almadı 6. Ay doktor kontrolünde henüz diş belirtisi yok dedi doktorumuz ama kulak kaşıma ve çekiştirme var kızımda da ayırca ayrılık kaygısından da oluyormuş bu durum inşallah bir an önce biter ben de bebeği uyuyan bir anne olmak istiyorum
E
Emine Ç.
16 Ağustos 2026 22:31
Benim de bebeğim böyle, dediğiniz gibi doğduğundan beri uykumuz sorunlu.. Sürekli şikayet ediyormuşum gibi algılanıyor ve herkes bir de şükret çocuğun oldu insanlar doktor doktor gezip bi çocukları olsun istiyor diyorlar bir de.. Sanki ben çocuğumdan şikayet ediyormuşum gibi davranıyorlar o zaman daha çok üzülüyorum. Bu arada ben artık 5 gün boyunca hiç uyumayınca doktora gittim ve bizim durumumuz reflüymüş… Tabi sadece çığlık atarak uyanma değil doktor başka şeyler de sordu onlar da olduğu için reflü tanısı kondu, bir tedaviye başladık bir miktar düzelir gibi oluyor. Uyanmaları azalmadı henüz ama çığlık miktarı azaldı, bekliyorum..
N
Nazlıcan
Premium Üye
16 Ağustos 2026 23:13
Aynı sözleri duyuyorum tırnağına hasret insanlar var dediler bana da çok sinirim bozuluyor kızım canımın içi onu çok seviyorum ama uykusuzluk da çok ciddi bir sorun artık benim için desteksiz çocuk büyütüyorum kimsem yok gündüz de uyumuyor sürekli onunla ilgileniyorum canı sağ olsun kızımın hasta olmasın ama inşallah uykusu da düzelir size de çok geçmiş olsun inşallah şifa bulsun en kısa zamanda❤️ belirtileri neler başka ne sıkıntısı var da reflü dendi
K
Kübra N. A.
Premium Üye
16 Ağustos 2026 23:24
Gece üşüyor yada terliyor da olabilir ortam ısısı çok etkiler diş sancısı da çekiyor olabilir
Yükleniyor...