6,5 Aylık Gece Uykusu Yapmama..

367 görüntüleme
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 06:14
Merhaba, bebeğim 6,5 aylık ve yaklaşık 1 haftafır geceleri uyku süremiz 10 ile 40 dk arası değişiyor. Gece uykusuna güzelce geçiriyorum, ardından maks 40 dk sonra çığlık atarak ağlamaya başlıyor, yatağında sakinleşmiyor hiçbir şekilde, kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum yatağına koyuyorum tekrar aynı döngü.. Gece boyu uykusuzum, sürekli emmek istiyor ama o da azaldığı için sakinleşmiyor, mama içirsem reddediyor, emzik zaten hiç tutmadı, ayağımda sallanmayı kabul etmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım.. Gündüz genelde 3 uyku yapıyordu ama dün 2 uyku yaptı, onları da uyuduktan sonra ayağımda durarak yapıyor sadece, yatağına vs koyduğumda anında uyanıyor.. Ne gece ne gündüz dinlenebileceğim hiç vakit yok ne yapabilirim var mı bu durumu yaşayan nolur yardım edin..
K

Kübra N. A.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 06:32
diş sancısı çekiyor olabilir mi?
D

Duygu K. Y.

11 Ağustos 2026 07:19
Aynı durumdayız :( 6,5 aylık iki haftadır emziği reddediyor memeyi emzik gibi kullanıyor. Saat başı uyanıyor geceleri. gündüz ise kısa uykular 2 kez gün boyu uyanık :( zorla uyuyor yatakta uyanıyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 07:41
Duygu Kurhan Yılmaz
Aynı durumdayız :( 6,5 aylık iki haftadır emziği reddediyor memeyi emzik gibi kullanıyor. Saat başı uyanıyor geceleri. gündüz ise kısa uykular 2 kez gün boyu uyanık :( zorla uyuyor yatakta uyanıyor
Dün gece yazmıştım sizin paylaşımınıza, ne yapacağız bilmiyorum çıldırmak üzereyim
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 07:42
Kübra Nur Altınay
diş sancısı çekiyor olabilir mi?
Henüz diş gelmesine dair bir belirti yok ama diş jeli de sürdüm tetagil de verdim
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:46
Diş ağrısı gibi anlatıyorsunuz. Kızım 10 aylık ara ara 1 hafta kadar bu şekilde oluyor sonra bir süre rahatlıyor. Sonra tekrar başlıyor. Dişler çıkana kadar böyleyiz diye düşünüyorum. Soğuk şeyler verin, zeytinyağı karanfil sürebilirsiniz. İnşallah hemen geçer
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:47
Çıkan diş görmeseniz bile alttan hareket ediyorlar
B

Banu ..

11 Ağustos 2026 08:47
Bir haftadır böyleyiz bizde birebir aynı şekilde emzik de tutmuyor tetagil veriyorum elimle masaj yapıyorum, ek gıda başladık kakadan karnı falan mı ağrıyor diye karnına sırtına masaj yapıyorum yok yani dün gece artık bir çay kaşığı calpol verdim biraz rahatladı uyudu
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:48
Banu
Bir haftadır böyleyiz bizde birebir aynı şekilde emzik de tutmuyor tetagil veriyorum elimle masaj yapıyorum, ek gıda başladık kakadan karnı falan mı ağrıyor diye karnına sırtına masaj yapıyorum yok yani dün gece artık bir çay kaşığı calpol verdim biraz rahatladı uyudu
Max 1 haftaya geçiyor ama bir süre sonra tekrar gelexek sabredicez 🙃
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:51
Banu
Benim bebeğim bir de kolik olduğu için doktorumuz aylar önce çok zor gecelerde calpol verebilirsin demişti, birkaç gecedir üstüste veriyorum mecburen o da çare olmuyor.. aynen elimle masaj yapıyorum falan ama nafile..
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:53
Selin Erçelik
Max 1 haftaya geçiyor ama bir süre sonra tekrar gelexek sabredicez 🙃
Hemen geçsin gerçekten çok yoruldum..
Ebru K.

Ebru K.

11 Ağustos 2026 10:09
Kızım on aylık sizin söylediğiniz şeyleri bire bir bende yaşadım hatta ağlama krizleri susmuyor sabaha kadar kucağımda geziyordu uyku haram olmuştu zaten tam o krizlerin üstüne 15 gün sonra alttan iki tane diş birden geldi biraz rahatladık şimdi de ustten iki disimiz aynı anda geldi ama gelene kadar tabi nobetlere devam
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:35
Ebru Kaya
Kızım on aylık sizin söylediğiniz şeyleri bire bir bende yaşadım hatta ağlama krizleri susmuyor sabaha kadar kucağımda geziyordu uyku haram olmuştu zaten tam o krizlerin üstüne 15 gün sonra alttan iki tane diş birden geldi biraz rahatladık şimdi de ustten iki disimiz aynı anda geldi ama gelene kadar tabi nobetlere devam
Yaa şükür gelmiş dişleriniz, inşallah bizim de diştir de bir miktar rahatlarız, sürekli kulaklarını çekiştiriyor bir de..
Ebru K.

Ebru K.

11 Ağustos 2026 10:36
Nazlıcan
Yaa şükür gelmiş dişleriniz, inşallah bizim de diştir de bir miktar rahatlarız, sürekli kulaklarını çekiştiriyor bir de..
Kesinlikle diş sancısi tecrübe ile sabit belkide gelmiştir siz goremiyorsunuz dur zaten diş gelmeye yakın daha çok huysuzlaniyorlar
H

Hacer D.

11 Ağustos 2026 10:39
Benim bebeğim de 6.5 aylık birebir aynılarını yaşıyoruz gündüz sadece ayağımda uyur bırakınca anında uyanır emzik 4. Aydan beri almıyor gece uykusu hak getire zaten. Yalnız değilsin merak etme 
G

Gülcan T.

11 Ağustos 2026 10:42
5 aydan beri aynı durumdayim yapmadığım bişey kalmadı artık 
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:43
Ebru Kaya
Kesinlikle diş sancısi tecrübe ile sabit belkide gelmiştir siz goremiyorsunuz dur zaten diş gelmeye yakın daha çok huysuzlaniyorlar
Evet özellikle son 2-3 gündür iyice arttı, zeytinyağının içine karanfil koydum onu deneyeceğim bir de
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:52
Gülcan Tuzcu
5 aydan beri aynı durumdayim yapmadığım bişey kalmadı artık 
İnşallah hemen atlatırız amin
N

Nazlıcan

Premium Üye
11 Ağustos 2026 10:52
Hacer Dağlı
Benim bebeğim de 6.5 aylık birebir aynılarını yaşıyoruz gündüz sadece ayağımda uyur bırakınca anında uyanır emzik 4. Aydan beri almıyor gece uykusu hak getire zaten. Yalnız değilsin merak etme 
İnşallah hemen atlatırız amin
K

Kübra N. A.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 11:24
Sıcaktan da uyanabiliyorlar ağzı kuruyup daha çok emmek isteyebilir vücuttaki sıvı miktarı da terle birlikte düşüyor
E

Emine Ç.

16 Ağustos 2026 21:38
6 ay 10 günlük kızım 1 haftadır bizde de durumlar tam olarak böyle zaten doğduğundan beri uykusu sıkıntılı 2 saatten fazla uyuduğunu bilmem 1 haftadadır da gece uykusuna ilk geçişte 40-60 dk arası uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor bir daha da memesiz uyumuyor memede kalmak istiyor yatağına koyduğumda çığlık çığlık ağlıyor emzik ve biberon hiç almadı 6. Ay doktor kontrolünde henüz diş belirtisi yok dedi doktorumuz ama kulak kaşıma ve çekiştirme var kızımda da ayırca ayrılık kaygısından da oluyormuş bu durum inşallah bir an önce biter ben de bebeği uyuyan bir anne olmak istiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir