6 Aylık Kusma

307 görüntüleme
D

Derya ..

5 Temmuz 2026 20:01
6.5 aylık kızım sabah anne sütü 2 saat sonra pirinç unlu yumurtalı muhallebi üzerine tekrar anne sütü aldı. Arabada giderken kusmaya basladı. Üst üste 6 kere kustu en son safra kustu. Doktorumuza sorarak hemen cocuk acile gittik. Kan verdik ve motis serum takıldı. Serumdan sonra toparladı bidaha kusmadı; kan sonucları da temiz cıktı. Yemeğe bağlı kusma bu kadar olmaz dendi. Enfeksiyondan süphelenilmişti ama sonuclar da temiz cıktı. Neden olmus olabilir. Kustugu anlarda da keyfi yerindeydi ama safraya kadar kustu yavrum, cok üzüldüm. Normalde hiç kusan bi bebek değil
Elif T.

Elif T.

9 Temmuz 2026 22:28
Derya
Yumurtayı kesin siz deneyin
Benim kızım yumurta yemese de kusuyor araba da, normalde yediğinde bir problem yaşamadık hiç ama sarısı için geçerli tabi bu beyazını hala veremedim korktuğum için
D

Derya ..

9 Temmuz 2026 22:32
Elif Tuğçe
Benim kızım yumurta yemese de kusuyor araba da, normalde yediğinde bir problem yaşamadık hiç ama sarısı için geçerli tabi bu beyazını hala veremedim korktuğum için
Allah şifa versin bebişlerimize🥲🌸💕
Elif T.

Elif T.

9 Temmuz 2026 22:32
Derya
Allah şifa versin bebişlerimize🥲🌸💕
Aminn
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir