17 Aylık Kreşe Verilmeli mi?
138 görüntüleme
D
Damla M. U.
2 Mart 2026 11:32
Bebeğin 16 aylık şuana kadar hiç ayrılmadık kreşe verip sonrada çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Bu ay grubunda veren oldumu artısı eksisi nedir?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
3 Mart 2026 11:57
Bu konuda forumda bilgi bulabildim. 20 aylıkken kreşe veren anneler, 22 aylıkken verdikleri ve zorluklar yaşadıkları konusunda yorumlar yapmışlar.
Ayrılık kaygısı dışında bir sorun yaşamadıklarını ancak yıl boyunca ayrılık kaygısı problemi yaşadıklarını belirtmişler.
Bebeğiniz 16 aylık ve şu ana kadar hiç ayrılmadık, kreşe vermenin artı ve eksilerini değerlendirirken şunları göz önünde bulundurabilirsiniz:
1. Kreş, bebeğinizin sosyal becerilerini geliştirmesine yardımcı olabilir ve diğer çocuklarla etkileşimde bulunmasını sağlayabilir.
2. Kreş, size çalışmaya başlamak için bir fırsat sağlayabilir ve maddi açıdan destek olabilir.
3. Ancak, bebeğinizin kreşe alışması zaman alabilir ve ayrılık kaygısı yaşayabilir.
4. Kreşin kalitesi ve personelinin deneyimi de önemlidir, bu nedenle iyi bir kreş seçmek önemlidir.
Kısacası, 16 aylıkken kreşe vermek, hem olumlu hem de olumsuz sonuçlar getirebilir. Bu kararı verirken, bebeğinizin ihtiyaçlarını ve sizin durumunuzu dikkate almanız gerekir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 20 Aylık Kreş İçin Erken mi
2. Kreş
3. Kreş mi Aile mi Bakmalı?
Ayrılık kaygısı dışında bir sorun yaşamadıklarını ancak yıl boyunca ayrılık kaygısı problemi yaşadıklarını belirtmişler.
Bebeğiniz 16 aylık ve şu ana kadar hiç ayrılmadık, kreşe vermenin artı ve eksilerini değerlendirirken şunları göz önünde bulundurabilirsiniz:
1. Kreş, bebeğinizin sosyal becerilerini geliştirmesine yardımcı olabilir ve diğer çocuklarla etkileşimde bulunmasını sağlayabilir.
2. Kreş, size çalışmaya başlamak için bir fırsat sağlayabilir ve maddi açıdan destek olabilir.
3. Ancak, bebeğinizin kreşe alışması zaman alabilir ve ayrılık kaygısı yaşayabilir.
4. Kreşin kalitesi ve personelinin deneyimi de önemlidir, bu nedenle iyi bir kreş seçmek önemlidir.
Kısacası, 16 aylıkken kreşe vermek, hem olumlu hem de olumsuz sonuçlar getirebilir. Bu kararı verirken, bebeğinizin ihtiyaçlarını ve sizin durumunuzu dikkate almanız gerekir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 20 Aylık Kreş İçin Erken mi
2. Kreş
3. Kreş mi Aile mi Bakmalı?
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
C
Ceyda K.
8 Nisan 2026 09:42
Vermeyin. 2 yaşta verdim cocugumu 3 ay boyunca ağladı yavrum. Ama yarım gün ise 2 yaşta denenebilir
D
Damla M. U.
11 Nisan 2026 23:21
Bende veremedim kıyamadım 🙏🏼