Kreş mi Aile mi Bakmalı?

102 görüntüleme
K

Kübi Y.

29 Aralık 2025 22:24
Bebeğim 10aylıkken işe başlayacağım.eşimin ailesi ve benim ailem başka şehirde yaşıyor.kreşe vermeyi düşündüp gezdim 10bebeğe 2kişi bakıyormuş içim rahat etmedi bebeğini bu kadar küçük kreşe veren var mı?ailelerimiz gelip bakabileceğini söylüyor sırayla ama evim çok küçük çok zorlanırız evliliğimiz etkilenir kesinlikle ne yapmalıyım?
K

Kübra B.

29 Aralık 2025 23:28
Daha çok küçük onlar bakmaya razıysa kreş son seçeneğiniz olsun en azından deneyin. Zor bir süreç ben de evden çalışıyorum ama kayınvalidem gelip bakıyor evimiz aynı şekilde küçük hep bir aradayız ama sabır ne olursa olsun bebeğine senden sonra iyi bakacak kişiler ailelerdir.
Y

Yildiz E.

30 Aralık 2025 04:15
Ben okul oncesi ogretmeniyim 2 yas grubunun bile ne kadar anneye ihtiyac duyduklarini gordum hep, tek istekleri sevgi ve ilgi ama dediginiz gibi iki kisi o yas grubu icin yetersizdi.Anne gozuyle degerlendirirsem bende 1 yasindayken ise baslayacagim , Bence 10 ay icinde ihtiyaclar degismeyecek. Eger calisma sekliniz yarim gunse kres ya da bakici degerlendirilebilir ama tam gun calisiyorsaniz bence de aileniz ilgilense daha ıyi . Profesyonel gozden degerlendirirsem eger cocugu yuvaya baslayan tek anne siz degilsiniz o bebeklerde saglikli bir sekilde buyuyorlar icinizi ferah tutun guvendiginiz bir okulsa kendinizi cokta uzmeyin bebeginizle bulustugunuzda kaliteli zaman gecirerek bol bol sarilarak gunu tamamlayabilirsiniz
Y

Yildiz E.

30 Aralık 2025 04:17
Bende guvenilir bir bakici bulamazsam aileme yakinda ev kiralayip onlara baktiracagim bu arada, butceniz el veriyorsa okula odeyeceginiz parayi boyle de degerlendirebilirsiniz
K

Kübi Y.

30 Aralık 2025 14:10
Yıldız hanım güvendiğim bir okul buldum fakat gezerken 10 odalı 1yatakhane mevcut orda. Sanırım 3yaşa kadar uyku düzeni var kreşlerde. Bütün çocuklar 10 yataklı yatakhanede mi yatıyor ya ben ona çok şaşırdım çocuk çok hastalanmaz mı?35 bin tl gibi bir ücret istiyor bir de.aile ev kiralama benim de aklımda ama aile ile sınırlar çizilemezse diye çok korkuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir