20 Aylık Kreş İçin Erken mi

110 görüntüleme
D

Damla H. ..

16 Şubat 2026 16:35
Merhaba bebeğim şu an 13 aylık ve 20 aylıkken kreşe vermeyi düşünüyorum o

aylarda veren var mıdır ne gibi sorunlar yaşadı paylaşırsanız sevinirim
A

Ayşenur Ö.

16 Şubat 2026 17:01
22 aylıkken verdim. O zamana kadar benden hiç ayrılmamıştı her gün ağlayarak kreşe bıraktım. Kendini çok ifade edemiyordu o zamanlar ve aklım hep onda kalıyordu bir sorun yaşasa anlatamaz modundaydım. Biraz bebişinize bağlı da hareket edebilirsiniz. Benim verdiğim kreş çok iyi çıktı ekstra bir sorun yaşamadım ama zorlanıyorlar maalesef
D

Damla H. ..

16 Şubat 2026 17:29

Ayşenur Özocak

22 aylıkken verdim. O zamana kadar benden hiç ayrılmamıştı her gün ağlayarak kreşe bıraktım. Kendini çok ifade edemiyordu o zamanlar ve aklım hep onda kalıyordu bir sorun yaşasa anlatamaz modundaydım. Biraz bebişinize bağlı da hareket edebilirsiniz. Benim verdiğim kreş çok iyi çıktı ekstra bir sorun yaşamadım ama zorlanıyorlar maalesef

Teşekkür ederim cevabınız için. Çok güvendiğim bi yere bırakacağım ama yine de benden ayrılacak olması üzüyor ne kadar güvenilir olsa da tabi ki benim kadar da iyi bakamaz kimse. Ne kadar sürede alıştı acaba bebeğiniz ve ayrılık kaygısı dışında başka sorunlar yaşadınız mı acaba
A

Ayşenur Ö.

17 Şubat 2026 04:35
Ayrılık kaygısı dışında bir problem yaşamadım şükür. Yıl boyunca o problemi yaşadık maalesef.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir