15 Aylik Bacakta Eğrilik

44 görüntüleme
G

Gülbahar K. ..

10 Şubat 2026 17:47
Merhaba 15 aylik kızım var 10 aylikken yürümeye başladı başlarda biz yeni yürüyor diye bacakları ayrık yürüyor sandık ama iyice yürümeye başladığı halde bacakları ayri ayri duruyor bu durumu yaşayan var mı vitaminleri normal cikiyor bacakta eğrilik rontgende belli ama ortopedi dr detaylı bilgi vermedi sadec3 vitamin eksikliğinden de olur doğuştan da dedi ama içime sinmiyor benim tedavi olacak bir şeyse erkenden halletmek istiyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

11 Şubat 2026 17:51
Merhaba, 15 aylık kızınızın bacaklarında eğrilik sorunu yaşıyorsunuz. Yürümeye başladığı dönemde bacaklarının ayrı ayrı durması sizi endişelendirmiş.

Bacaklarda eğrilik, çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Vitamin eksikliği, doğuştan gelen sorunlar veya gelişimsel gerilik gibi faktörler bu durumun sebepleri arasında yer alabilir.

İlk adım olarak, ortopedi doktorunuzla detaylı bir görüşme yapmanızı öneririm. Röntgen sonuçlarınıza bakarak daha net bir değerlendirme yapabilir ve gerekli tedavi seçeneklerini tartışabilirsiniz.

Ayrıca, bazı durumlarda fizik tedavi veya özel cihazlar kullanılarak bu sorunun giderilebileceği de unutulmamalıdır.

Endişelerinizin normal olduğunu anlıyorum, ancak bir uzmandan profesyonel bir değerlendirme almak, doğru tedavi planını belirlemeye yardımcı olacaktır. Geç kalmadan bir doktora başvurmanız önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kalça Açısı Sorunu Çift Bez Bağlama
2. Bacak Boğum Eşitsizliği
3. Doktor Bey Lütfen Görün
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir