Doktor Bey Lütfen Görün
123 görüntüleme

Zeynep U. ..
11 Ağustos 2025 13:02
Kızım 9 aylık sağ bacağında boğum eşitsizliği var bugün ortopedi uzmanına götürdüm doğuştan sakral gamzesi de var ultrason çekilmişti doğduğunda her şey yolunda demişlerdi bize bugün film çekildi sağ kalçada gelişim geriliği ve her an kalça çıkığı olabilir dedi doktorumuz nasıl bir yol izlemeliyim geçici bir durum mu yürümesini engeller mi emeklemeye daha yeni başladı
E
Ezgi D. Ş.
11 Ağustos 2025 13:11
Boğum eşitsizliği derken Zeynep hanım benimde bebegım 2aylık sakral gamzesi var usg normal çıktı siz şimdi böyle diyince şüphe duydum bende boğum eşitsizliğini nasıl anlayacağız ki

Zeynep U. ..
11 Ağustos 2025 13:12
Bacaklarda boğum çizgisi oluyor o çizgiler her iki bacak içişe eşit değildi ama iki aylık bebek de farkedebilir misiniz bilemedim çünkü ben kızımda 7 aylıkken farkettim

Zeynep U. ..
11 Ağustos 2025 13:13
İnternetten bakıp sizde görebilirsiniz buradan belki çok anlatamadım
E
Ezgi D. Ş.
11 Ağustos 2025 13:20
Baktım yine de çok anlamadım sakral gamzeden dolayımı kalça cıkıklığı oluyor peki

Zeynep U. ..
11 Ağustos 2025 13:40
Yanlış bilgi vermek istemem asla gittiğim ortopedi uzmanı onunla alakalı bir durum olabilir dedi üniversite hastanesine gir mutlaka dedi

Zeynep U. ..
11 Ağustos 2025 13:47
Bizde şuanda boğum eşitsizliği var kalçası çıkmaya müsait dedi ortopedi uzmanımız siz çocuk doktorunuza danışın yinede