Bacak Boğum Eşitsizliği
154 görüntüleme
B
Berna N. Ö.
19 Haziran 2025 14:46
4 ay 8 günlük erkek bebek, bacak boğum eşitsizliği var nasıl geçer
B
Burcu K. A. ..
19 Haziran 2025 15:24
Kalça ultrasonu çekilmişmiydi acaba bildiğim kadarıyla kalça da sorun olduğunda eşitsizlik oluyor diye biliyorum ama yanlış da bilgi vermek istemem en doğrusunu çocuk doktorundan yada ortapedi doktorundan öğrenebilirsiniz oğlumun kalça çıkmaya meyilli demişti doktor bacak boğum eşitsizliği vardı ama biz sebebini bilmiyorduk ilk başta 3aylık falandı ortapedi de aynı şekilde kalça çıkmaya meyilli deyince 1ay çift bez bağladık kontrolde iyileştiği söylendi o eşitsizlik geçti sanki
Y
Yasemin K. ..
20 Haziran 2025 22:21
Merhaba benim de kızımın bir tarafta ki boğumu diğerine göre şiş gibiydi çocuk doktoru çıkık olabilir dedi kalça ultrasonu 50. Günde yapıldı sorun yoktu ama ortapediye yönlendirdi doktor kontrol etti kilodan dedi ama yinede ultrasonla bakalım dedi gün aldık bekliyoruz
A
Aleyna D.
20 Haziran 2025 22:24
Benim kızımda da bacak bogum eşitsizliği var şimdi 6 aylık. Korkmuştum ama dr sadece bunun yeterli olmadığını normal olabilecegini söyledi aynı zamanda bacaklar arası boy eşitliğine falan da baktı fiziki muayenede. Sonrasında kalça ultrasonu çektirdiğimizde bir sıkıntı olmadığını gördük.
A
Ayşe D. ..
21 Haziran 2025 07:30
Merhabalar. Benimde kızım 6 aylık şuan. Uzun süredir boğum eşitsizliği kızım da hep vardı. Annelik içgüdüsü ile ortopedi doktoruna götürdüm ve sol kalça da gelisim geriliği olduğu söylendi. Röntgen çekildi. Şuan cihaz kullanıyoruz. Düzelme ihtimali var ama 6 aylık dönemde kemik yapısına göre ihtimali sizce ne kadardır.
E
Esra Y.
31 Temmuz 2025 19:17
Merhaba kızım 10 aylık benimde bugün doktor boğumları eşit hizada değil dedi ama kalça ultrasonu normal sıkıntı olmaz dedi. Sizin süreciniz nasıl oldu. Çok endişelendim.