13 Aylık Uyku

47 görüntüleme
G

Gamze P.

8 Nisan 2026 16:00
13 aylık uyku aralığı kaç saat olmalı ve gündüz kaç uyku yapmalı?
İ

İ.E.

8 Nisan 2026 16:13
Bence bu durum bebekten bebege degisiyor. Ben de onceleri cok dikkat ediyordum. Ama bebegim mesela 11 aylikti tek uykuya gecti kendiliginden. Ben biraktirmadim. 5 6 saate kadar uyanik kaliyor bu tamamen ona ozel durum. Mizaci boyle, uykuyu sevmiyor. Bana gore tum bebekler kendine has ozellikte. Siz de bebeginizi gozlemleyip ona uygun uyku duzenini bulun derim.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

8 Nisan 2026 16:33
13 aylık bebeklerin uyku ihtiyaçları değişebilir, ancak genel olarak şu bilgileri dikkate alabilirsiniz:

Gündüz uykusu: 13 aylık bebekler genellikle 2-2,5 saatlik bir gündüz uykusu yaparlar. Bazı bebekler tek uyku yapabilirken, diğerleri iki uyku yapmaya devam edebilir.
Uyku aralığı: Gündüz uykuları arasında geçen süre genellikle 3-4 saat olabilir. Ancak bu süre bebekten bebeğe değişebilir.

13 aylık bebeklerin gece uykusu genellikle 10-12 saat arasındadır.

Bebeğinizin uyku ihtiyaçlarını ve günlük rutini dikkate alarak, ona en uygun uyku düzenini belirleyebilirsiniz. Eğer bebeğinizin uykusu ile ilgili endişeleriniz varsa, bir pediatri uzmanı ile görüşmeniz önerilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gündüz Tek Uyku
2. Uyku Sorunu
3. Uyku 11 Aylık
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Latife K.

Latife K.

8 Nisan 2026 16:37
Bebekten bebeğe değişiyor durum. Biz tek uykuya düşmüştük. Ama sabah 7 de kalkınca iki uyku yapıyor. Genelde oğlum 3-4 saat sonra uyuyor. Dediğim gibi kendim tek uyku yaptırıyorum. İki uykuda ikinci uykusuna çok direniyor. Onun yerine akşam erken geçiyoruz gece uykusuna

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir