1 Yaş Uyku Gerilemesi mi Yaşıyoruz Ne Yaşıyoruz

67 görüntüleme
R

Rümeysa E. D.

6 Şubat 2026 23:44
Yaklaşık 2 haftadır yürümeye başlayan oğlum uykulara inanılmaz direniyor. Kucakta emerek pışpışla dalıyordu. Kucağıma aldığımda beni itiyor. Emerek uyuyacağını bildiği için ağzına alıp sadece gözlerime bakıyor emmiyor. Saatlerce kucakta sallıyoruz dalıyor gibi oluyor oluyor uyanıyor. Bütün düzeni alt üst oldu. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bugün 8.00de uyandırdım 10.00da ilk uyku 12.00’ye kadar 15.40da diğeri 17.00ye kadar ve 23.30da zorla uyudu.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

7 Şubat 2026 23:58
Merhaba,

Bebeğinizin 2 haftadır uykulara direnmesi ve emerken uyumak istememesi sizi endişelendirmiş. Bebeğinizin kucağınızda sallanırken uyanması ve emmeyi reddetmesi, uyku düzeninde bir değişiklik olduğu izlenimini veriyor.

Bu yaş grubunda bebekler genellikle motor becerilerini geliştirmeye başlar ve çevrelerini keşfetmeye ilgi gösterirler. Bu durum, uykularını etkileyebilir ve uyku düzenlerinde geçici bir bozulmaya neden olabilir.

Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz:
1. Bebeğinizin uykudan önce sakinleşmesine yardımcı olun.
2. Uykudan önce emzirmeyi veya biberonla beslemeyi deneyin.
3. Bebeğinizin uyuduğu ortamı rahat ve sakin hale getirin.
4. Uyku öncesi rutininizi değiştirin ve bebeğinizin uykuya dalmasını kolaylaştırın.

Bu konuda forumda daha detaylı bilgi bulamadım.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Gerilemesi mi Başka Bir Şey mi
2. Uyku Gerilemesi
3. Uyku Gerilemesi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir