Uyku Gerilemesi mi Başka Bir Şey mi
141 görüntüleme
B
Büşra D.
27 Kasım 2025 08:55
Bebeğim 23 haftalık ama düzeltilmiş 19 hafta.
Bu arauykuya geçer geçmezbazen 5 bazen 10 dakikada bir uyanıyor, yatağına bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor. Sürekli emmek istiyor, emip birkaç dakika sonra uykuya dalıyor ama yatağına koyar koymaz yine uyanıyor, uyuduğu süre 1 saati bulmuyor. Sizce 4.ay uyku gerilemesi mi yoksa başka bir şey mi? Siz uyku gerilemesinde neler yaşadınız?
Bu arauykuya geçer geçmezbazen 5 bazen 10 dakikada bir uyanıyor, yatağına bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor. Sürekli emmek istiyor, emip birkaç dakika sonra uykuya dalıyor ama yatağına koyar koymaz yine uyanıyor, uyuduğu süre 1 saati bulmuyor. Sizce 4.ay uyku gerilemesi mi yoksa başka bir şey mi? Siz uyku gerilemesinde neler yaşadınız?
İ
İpek B. Z.
27 Kasım 2025 08:58
Atak haftalarina başladık yine Büşra Hanım, bizde de durumlar aşağı yukarı böyle. Diş de var bizde cikmak üzere üst4 hepsi birden geliyor. Atakla birleşti bomba etkisi😄 9unda 1 yaş olacak oğlum
N
Nihal K.
28 Kasım 2025 05:26
Benzer bir durumdayız 21 haftalık, gece uykusunu hiç bir zaman çok iyi yapmamıştı zaten ama bir süredir 2-3 saatte bir uyanıyordu, iki gündür saat başı bazen daha kısa sürede kalkıyor kucak ve meme istiyor, bölünmeden 1 saat bile uyuyamaz oldum neredeyse ben de. Dua ediyorum sadece artık ne yaparım bilmiyorum
B
Büşra D.
28 Kasım 2025 07:12
Çok teşekkürler,dün gece yeni bir kilit açıldı ve 03.30’da uyandı,09.30’a kadar ayaktaydık, bebek de yoruluyor ama ne yapacağımı bilemiyorum