Uyku Gerilemesi mi Başka Bir Şey mi

141 görüntüleme
B

Büşra D.

27 Kasım 2025 08:55
Bebeğim 23 haftalık ama düzeltilmiş 19 hafta.
Bu arauykuya geçer geçmezbazen 5 bazen 10 dakikada bir uyanıyor, yatağına bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor. Sürekli emmek istiyor, emip birkaç dakika sonra uykuya dalıyor ama yatağına koyar koymaz yine uyanıyor, uyuduğu süre 1 saati bulmuyor. Sizce 4.ay uyku gerilemesi mi yoksa başka bir şey mi? Siz uyku gerilemesinde neler yaşadınız?
İ

İpek B. Z.

27 Kasım 2025 08:58
Atak haftalarina başladık yine Büşra Hanım, bizde de durumlar aşağı yukarı böyle. Diş de var bizde cikmak üzere üst4 hepsi birden geliyor. Atakla birleşti bomba etkisi😄 9unda 1 yaş olacak oğlum
N

Nihal K.

28 Kasım 2025 05:26
Benzer bir durumdayız 21 haftalık, gece uykusunu hiç bir zaman çok iyi yapmamıştı zaten ama bir süredir 2-3 saatte bir uyanıyordu, iki gündür saat başı bazen daha kısa sürede kalkıyor kucak ve meme istiyor, bölünmeden 1 saat bile uyuyamaz oldum neredeyse ben de. Dua ediyorum sadece artık ne yaparım bilmiyorum
B

Büşra D.

28 Kasım 2025 07:12
Çok teşekkürler,dün gece yeni bir kilit açıldı ve 03.30’da uyandı,09.30’a kadar ayaktaydık, bebek de yoruluyor ama ne yapacağımı bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir