Uyku Gerilemesi

176 görüntüleme
M

Merve Ç.

1 Şubat 2026 13:03
3,5 aylıkken başladı uyku gerilememiz şu an 4ay 7 günlük. 3 haftadır çok zor uykuya dalıyor beşiğine koyunca zınk uyanıyor. Bu yüzden yanımda yatırıyorum. Gece saat başı uyanıyor memeyi alınca geri uyuyor. 2 gündür de sabah 6 da sebepsiz yere ağlıyor memede susturmuyor… gündüz uykuları zaten yarım saat sürüyor. Çok yoruldum bu süreç geçecek diye bekliyorum ama sonrada diş sancıları başlayacak…

Kesintisiz uyumayı çok özledim. Sizde durumlar nasıl 😞
B

Burcu D.

1 Şubat 2026 13:39
Bizimkide 3 ay 1 haftalıkken başladı şimdi tam 5 aylık hala devam ediyor gündüz yarım saatten fazla uyumuyor yarım saat uyuması için yarım saatten fazla uyutmaya çalışıyorum uykuya çok fazla direniyor aslında uyanıklık süresine yorgunluğuna dikkat ediyorum ama ne olursa olsun 5 dkda uyuyan bir bebeğim yok Allah sabır versin hepimize inşallah sizinki çabuk normale döner
M

Merve Ç.

1 Şubat 2026 13:41

Burcu Dönmez

Bizimkide 3 ay 1 haftalıkken başladı şimdi tam 5 aylık hala devam ediyor gündüz yarım saatten fazla uyumuyor yarım saat uyuması için yarım saatten fazla uyutmaya çalışıyorum uykuya çok fazla direniyor aslında uyanıklık süresine yorgunluğuna dikkat ediyorum ama ne olursa olsun 5 dkda uyuyan bir bebeğim yok Allah sabır versin hepimize inşallah sizinki çabuk normale döner

5 aylık hala devam ediyor muuu 🥹🥹🥹🥹 Allahım sen annelerin yardımcısı ol 😞
G

Gül K. ..

1 Şubat 2026 14:04
Benim bebeğim 3 ay 10 günlük gündüz uykuları 3 gündür 25 dk toplam 2 saat zor uyuyor ağlıyor uyumak için ama uyumuyor çözümü olan varmi
D

Derya A. T.

1 Şubat 2026 15:03
Aslında ilk uyanmada uyanmamış olabilir. Örneğin kucağınızda uyuttuysanız, gözünü açtığında sakince bi 15 dakika kadar tekrar kucak desteğiyle uyutmayı deneyin. Biz gündüz uykularını bu şekilde 1,5 saate çıkardık. Hangi destekle uyuttuysanız o desteği tekrar verin yani. Bebeğinizin uyandığı dakika demek ki bebeğinizin uyku döngüsünün gerçekleştiği dakika. Bu dakikaya gelmeden bir 5 dakika önce hafifçe dürterseniz uyku döngüsünü atlatmasını da sağlayabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir