Yüzünde Kızarıklık

28 görüntüleme
S

Sifa

10 Nisan 2026 13:56
yüzünde kırmızı kuru döküntülü gibi ufak ufak sivilcelenme oluyor. gıda tüketiminden oluyor saniyordum ama herhangi bir besinden sonra da olabiliyor hatta emdikten sonra bile oluyor yanağı göğsüme değen tarafta daha çok oluyor. burun akıntısı da var yeşil akıyor sürekli serum suyu ile yıkama yapıyoruz. nasıl geçecek anlamadım . yediklerini takip ediyorum çok çeşitli birşey yemiyoruz tadımda yediklerimizin devamı. acaba egzama mi? öksürük veya hapşırma yok.
image
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

10 Nisan 2026 14:01
Bebeğinizin yüzündeki kızarıklık ve döküntüler çeşitli nedenlere bağlı olabilir. Atopik dermatit (egzama), alerjiler veya cilt tahrişi gibi durumlar bu tür belirtilere yol açabilir.

Burun akıntısı ve yeşil akıntı, bir enfeksiyon belirtisi olabilir.

Doktorunuzun tavsiyelerine uyarak:

1. Nemlendirme: Bebeğinizin cildini nemli tutmak için doktorunuzun önerdiği nemlendirici kremleri kullanabilirsiniz.
2. Doktor Muayenesi: Bebeğinizin cilt sorunları ve burun akıntısı için bir uzmandan randevu alın.
3. Gıda Takibi: Belirli gıdaların reaksiyon oluşturup oluşturmadığını takip edin, ancak bunu yaparken doktorunuzun rehberliğini izleyin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Yüzde Egzama
2. Alerji mi Egzama mu
3. Yüzde Kızarıklık
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir