Alerji mi Egzama mu

80 görüntüleme
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:09
Bebeğimin yüzünde önce kırmızı nokta olarak başladı sonra tüm yüzünü saran kabarcıklar oldu onlar geçti şimdi de vücudunda var ne süreceğimi şaşırdım hameton verdi doktor bir de mustela intense ve emoliton kullanıyorum Osman Gönülal vücudu geçmiyor bir türlü bişey dokununca alerji mi yaptı

image
image
Cagla K.

Cagla K.

3 Mart 2026 21:16
Ahh yavrum benim 😞 kasinti vs var mi ve doktorunuz ne dedi tam olarak
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:20
Cildiye egzama dedi besin alerjisi mi anlamadım ya yüzü geçti şu an gözü biraz şişti
Cagla K.

Cagla K.

3 Mart 2026 21:27

Büşra Kul Göker

Cildiye egzama dedi besin alerjisi mi anlamadım ya yüzü geçti şu an gözü biraz şişti

Bildigim kadariyla gozde vs sisme vucutta harita gibi kizarikliklar varsa besin alerjisine isaret.. yeni bir sey denettiniz mi ?
E

Ebru Ç.

3 Mart 2026 21:30
Bebeğiniz küçük gibi de duruyor ek gıdaya geçmemişseniz eğer sizin yediğiniz bişey de sütten geçmiş olabilir bazı durumlarda anneye de diyet uygulaması yapılıyor benim kızımın ilk 2 ay böyleydi yüzü mustela stelatopıa kremini önerdi doktor sürdüm geçmişti
D

Doğa G. G. ..

3 Mart 2026 21:31
Benim bebeğimde böyle oldu yüzü bana emzirdiğim için süt ve süt ürünleri yasaklandı birde yumurta hemde atopik dermatit dendi şampuanı şuan mustela kullanıyorum ve yüzünü sürekli nemlendirmek gerek katı saf vazelin veya mustela atopik ciltler için kremler var
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:35
Bebeğim daha 1 aylık bir haftadır bununla mücadele ediyoruz. Alerjisi olduğunu anlamak için daha çok küçük emiyor da kendim mi diyet yapmalıyım
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:36

Ebru Çalış

Bebeğiniz küçük gibi de duruyor ek gıdaya geçmemişseniz eğer sizin yediğiniz bişey de sütten geçmiş olabilir bazı durumlarda anneye de diyet uygulaması yapılıyor benim kızımın ilk 2 ay böyleydi yüzü mustela stelatopıa kremini önerdi doktor sürdüm geçmişti

Mustela işe yarıyor ama vücudu daha tam yatışmadı
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:37

Doğa Gül Göksu

Benim bebeğimde böyle oldu yüzü bana emzirdiğim için süt ve süt ürünleri yasaklandı birde yumurta hemde atopik dermatit dendi şampuanı şuan mustela kullanıyorum ve yüzünü sürekli nemlendirmek gerek katı saf vazelin veya mustela atopik ciltler için kremler var

Katı saf vazelini ilk kez duydum işeyarıyoe mu
E

Ebru Ç.

3 Mart 2026 21:39

Büşra Kul Göker

Bebeğim daha 1 aylık bir haftadır bununla mücadele ediyoruz. Alerjisi olduğunu anlamak için daha çok küçük emiyor da kendim mi diyet yapmalıyım

Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz mustela alın mustelanın vücut yağından da alın onunla yıkayıp yağlayın mutlaka nemli kalsın cildi dediğim gibi stelatopia çok işe yaradı ben kızım 11 aylık hala kullanıyoruz
D

Doğa G. G. ..

3 Mart 2026 21:43

Büşra Kul Göker

Evet sizin yapmanız gerekiyor emdiği için sizin yedikleriniz sütünüzden geçtiği için dikkat etmeniz gerekiyor ben bazen bilmeden yiyorum yanakları kızarıyor şuan küçük olduğu için test yapmazlar belki size
D

Doğa G. G. ..

3 Mart 2026 21:44

Büşra Kul Göker

Katı saf vazelini ilk kez duydum işeyarıyoe mu

Bize de doktorumuz söyledi
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:49

Ebru Çalış

Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz mustela alın mustelanın vücut yağından da alın onunla yıkayıp yağlayın mutlaka nemli kalsın cildi dediğim gibi stelatopia çok işe yaradı ben kızım 11 aylık hala kullanıyoruz

Onu yeni aldım daha bir kere kullandım vücut yağını. Vücudunu neyle nemlendiriyorsunuz yine mustelanın nemlendiricisi ile mi
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 21:50

Doğa Gül Göksu

Evet sizin yapmanız gerekiyor emdiği için sizin yedikleriniz sütünüzden geçtiği için dikkat etmeniz gerekiyor ben bazen bilmeden yiyorum yanakları kızarıyor şuan küçük olduğu için test yapmazlar belki size

Dikkat edeceğim bi teşekkür ederim size de geçmiş olsun
E

Ebru Ç.

3 Mart 2026 21:51

Büşra Kul Göker

Onu yeni aldım daha bir kere kullandım vücut yağını. Vücudunu neyle nemlendiriyorsunuz yine mustelanın nemlendiricisi ile mi

Hayır ben her duş sonrası muhakkak yağladım tüm vücudunu sonra yağı emince nemlendirici sürdüm
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 22:02

Ebru Çalış

Hayır ben her duş sonrası muhakkak yağladım tüm vücudunu sonra yağı emince nemlendirici sürdüm

Mustelanın vücut yağı durulama gerekiyor diye okumuştum yanlış mı gördüm acaba atopik ciltler için olan vücut yağı değil mi
E

Ebru Ç.

3 Mart 2026 22:04

Büşra Kul Göker

Mustelanın vücut yağı durulama gerekiyor diye okumuştum yanlış mı gördüm acaba atopik ciltler için olan vücut yağı değil mi

Ben durulamadım normal yağından kullandım
B

Büşra K. G.

3 Mart 2026 22:11

Ebru Çalış

Ben durulamadım normal yağından kullandım

Anladım bir bakayım bende inşallah vücudu da geçer bakalım @Osman Gönülal hocam değrli yorumunuza ihtiyacım var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir