Yoğurt Yapma

367 görüntüleme
İ

İrem

26 Ocak 2026 21:31
Merhabalar, ek gıdaya geçen bebeklerinize yoğurdu nasıl yapıyorsunuz? Pastörize sütle ve activia ile yapmaya çalışıyorum (bir iki kere probiyotikli maya da kullandım) ama tutturamıyorum. Yoğurt makinesi alacağım bu gidişle yazık oluyor sütlere falan. Ne yapıyorsunuz acaba? Bir de normal annelerimizin yaptığı, sütü bildikleri yerden aldıkları köy yoğurdu yedirmemek gerekiyor değil mi? Neden acaba? Teşekkürler şimdiden 🙏🏻
İ

İrem

6 Şubat 2026 11:55

Şahika Uykusuz

Afiyet olsun çok sevindimm♥️

Hele ben ❤️🙏🏻 Sonrakiler için maya olarak activia mı yoksa bu yoğurdu mu kullanayım şahika hanımcığım ☺️
Ş

Şahika U.

6 Şubat 2026 19:10

İrem

Hele ben ❤️🙏🏻 Sonrakiler için maya olarak activia mı yoksa bu yoğurdu mu kullanayım şahika hanımcığım ☺️

Ben yarın bu yoğurtla deneyeceğim size de haber vereyim eğer olmazsa aktivia ile devam ederiz napalım 🥰
İ

İrem

7 Şubat 2026 14:56

Şahika Uykusuz

Ben yarın bu yoğurtla deneyeceğim size de haber vereyim eğer olmazsa aktivia ile devam ederiz napalım 🥰

Harikasınız sağ olun ☺️🙏🏻 bence olur çok güzel tuttu gerçekten
Ş

Şahika U.

8 Şubat 2026 21:59

İrem

Harikasınız sağ olun ☺️🙏🏻 bence olur çok güzel tuttu gerçekten

Günlük süt almaya çıkamadım evde kutu sütten denedim bir önceki yoğurttan da 2 yemek kaşığı koydum ilk yaptığımdan biraz ekşi ve biraz daha sulu oldu kötü değil güzel ama yoğurttan mı yoksa sütten mi onu bilemedim 🤷♀️
İ

İrem

9 Şubat 2026 21:25

Şahika Uykusuz

Günlük süt almaya çıkamadım evde kutu sütten denedim bir önceki yoğurttan da 2 yemek kaşığı koydum ilk yaptığımdan biraz ekşi ve biraz daha sulu oldu kötü değil güzel ama yoğurttan mı yoksa sütten mi onu bilemedim 🤷♀️

Elinize sağlık, benimki de biter bir iki güne ben de denerim inşallah yazarım ☺️❤️
Ş

Şahika U.

9 Şubat 2026 21:26

İrem

Elinize sağlık, benimki de biter bir iki güne ben de denerim inşallah yazarım ☺️❤️

Bekliyorumm 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir