Yoğun Gaz Problemi İçin Gaz Damlası Kullanımı
68 görüntüleme
G
Gülsüm K.
11 Nisan 2026 08:48
Arkadaşlar merhaba, oğlum 98 günlük. Bu aralar çok ciddi bir gaz problemimiz var. Masaj , kucak, kundak vs hiçbiri çözüm olmuyor. Elimde Sab Simplex , Nurse Harveys gaz damlaları var. Ve laktoz intoleransi için Ocean Enzymes Lactase kullanıyoruz. Bu damlalarin 3 ünü aynı gün kullanmamızın bir zararı olur mu? Hem ultrasonda hem röntgende yoğun gaz sıkışması görüntüsü var. Önerilerinizi bekliyorum.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
11 Nisan 2026 08:51
Merhaba,
Gaz problemi oldukça zorlayıcı olabilir. Elinde bulunan gaz damlalarını aynı gün kullanmadan önce doktorunla veya uzman bir sağlık profesyoneliyle danışmanda bulunman faydalı olacaktır.
Öneriler:
1. Doktorla görüş: Kullanmayı düşündüğün gaz damlaları ve diğer takviyeler hakkında doktorunla konuş. Doktorun, bu ürünlerin etkileşimleri ve potansiyel yan etkileri hakkında daha spesifik bilgi verebilir.
2. Gaz damlalarını dozajına dikkat et: Her bir damlanın önerilen dozajını kontrol et. Aşırı dozaj, bebekte olumsuz etkilere neden olabilir.
3. Alternatif yöntemler dene: Masaj, kucaklama, kundaklama gibi yöntemleri denemeye devam et. Bazen birden fazla yöntemin kombinasyonu işe yarayabilir.
4. Laktoz intoleransı: Ocean Enzymes Lactase kullanıyorsan, laktoz intoleransının gaz problemine katkısı olup olmadığını değerlendir. Doktorunla bu konuda daha detaylı konuş.
Kullanılan Ürünler:
- Sab Simplex: Gaz damlası olarak etkili olabilir.
- Nurse Harveys: Diğer bir gaz damlası seçeneği.
- Ocean Enzymes Lactase: Laktoz intoleransı için kullanılan bir enzim.
Not: Aynı gün üç farklı gaz damlası kullanmadan önce bir uzmandan onay almanız önemlidir. Gaz probleminin altında yatan nedeni anlamak ve ona yönelik tedavi planı oluşturmak en etkili yaklaşım olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gaz Damlası
2. Gaz
3. Gaz Damlası
Gaz problemi oldukça zorlayıcı olabilir. Elinde bulunan gaz damlalarını aynı gün kullanmadan önce doktorunla veya uzman bir sağlık profesyoneliyle danışmanda bulunman faydalı olacaktır.
Öneriler:
1. Doktorla görüş: Kullanmayı düşündüğün gaz damlaları ve diğer takviyeler hakkında doktorunla konuş. Doktorun, bu ürünlerin etkileşimleri ve potansiyel yan etkileri hakkında daha spesifik bilgi verebilir.
2. Gaz damlalarını dozajına dikkat et: Her bir damlanın önerilen dozajını kontrol et. Aşırı dozaj, bebekte olumsuz etkilere neden olabilir.
3. Alternatif yöntemler dene: Masaj, kucaklama, kundaklama gibi yöntemleri denemeye devam et. Bazen birden fazla yöntemin kombinasyonu işe yarayabilir.
4. Laktoz intoleransı: Ocean Enzymes Lactase kullanıyorsan, laktoz intoleransının gaz problemine katkısı olup olmadığını değerlendir. Doktorunla bu konuda daha detaylı konuş.
Kullanılan Ürünler:
- Sab Simplex: Gaz damlası olarak etkili olabilir.
- Nurse Harveys: Diğer bir gaz damlası seçeneği.
- Ocean Enzymes Lactase: Laktoz intoleransı için kullanılan bir enzim.
Not: Aynı gün üç farklı gaz damlası kullanmadan önce bir uzmandan onay almanız önemlidir. Gaz probleminin altında yatan nedeni anlamak ve ona yönelik tedavi planı oluşturmak en etkili yaklaşım olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gaz Damlası
2. Gaz
3. Gaz Damlası
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
S
Sümeyra
11 Nisan 2026 08:53
Gaz damlası önerilmiyor ve her bebekte farklı etki yapıyor biz metsil kullanmıştık yanında probiyotik bir ara iyiydi ama yaşını geçtiği halde gaz sorunundan hastanelik olmaya devam ediyoruz. Yani anlayacağınız önemli olan masaj vs gaz Damlaları anlık rahatlatır başka da bir işe yaramaz
G
Gülsüm K.
11 Nisan 2026 09:04
Neler yapabiliriz o zaman çok rahatsız ediyor. Gün için de hiçbir şey yapamıyorum. Bebeği kucakta taşımaktan sırtım ağrıyor artık

Ceren K.
11 Nisan 2026 10:42
duş rahatlatıyordu bizi metsil kullanıyoruz
S
Sümeyra
12 Nisan 2026 22:23
Neler yapabiliriz o zaman çok rahatsız ediyor. Gün için de hiçbir şey yapamıyorum. Bebeği kucakta taşımaktan sırtım ağrıyor artık
G
Gülsüm K.
13 Nisan 2026 06:53
Elma yağı bizde de ise yaramadi. Deneyeceğim hepsini tekrar masajları yapıyorum. Yapmaya devam edeceğim teşekkür ederim