Gaz Damlası
79 görüntüleme
H
Hacer
6 Kasım 2025 14:50
Bebeğim 57 günlük doğduğu günden beri aşırı gaz sancısı var yememe dikkat ettiğim halde hiç azalmadı gaz damlası olarak nurse harveys kullandım sab simplex kullanan varmı memnun kalanve nasıl kullandınız acaba
Ö
Özrin T. A.
6 Kasım 2025 15:00
Merhabalar Sab simplex kullanıyoruz benim de bebeğim doğduğu günden beri gazlı. Doktorumuz bu damlayı verdi başta pek işe yaramıyor gibi düşündüm ama şimdi daha iyi geliyor gibi gözlemlemeye devam ediyorum. 6 saat arayla 8 damla veriyorum çay kaşığı ile.
H
Hacer
6 Kasım 2025 15:02
Bebeğiniz kaç günlük acaba bize sadece günde bi kere 5 damla dendi ama işe yararmı bilemedim
Ş
Şeyda A.
6 Kasım 2025 15:02
Biogaia çok iyi tavsiye ederim
F
Fatmanur
6 Kasım 2025 16:13
Nurse Harvey’s colex kullanıyoruz. 6 x 2,5 cc kullanıyorduk, zorlandığını görünce 6 x 5 cc olarak ayarladık doktorumuzla. Şu an 2,5 aylık daha rahat artık bebeğim
H
HY
6 Kasım 2025 16:33
Sab simplex baya etkili ama bagirsaklari cok hizli dokuyo ben trubiotic kullaniyorum 3 aylik suan baya azaldi gaz problemi belki 3 aylik oldu diyedir belki gaz damlasindanbinlemiyorum
H
Hümeyra T.
6 Kasım 2025 16:35
Arkadaş sab simplex kullanıyor bebeği çok gazlıydı çok memnun. Bolca masaj yapıyor gün içinde valla bebeği yoğuruyormuş öyle öyle rahatladı. Üstten gazını her zaman alın ve emzirirken ara ara alın(osman hocanın tavsiyesi) 45 dakika emiyorsa çoktan bağırsaklara gidiyormuş gaz