Yatak Seçimi
89 görüntüleme
R
Rabia B. A.
12 Nisan 2026 13:00
17 aylık olmak üzereyiz ve park yatak kullanımını bıraktım çünkü tehlikeli olmaya başladı gibi. Şimdi de yer yatağında yatıyor etrafını yastıklarla çevreledim. Ama içime sinmedi. Montessori tarzında almak istiyorum ama yer problemim var yatak odasında. Odasını ayıramadım çünkü hala emiyor geceleri bırakamadık. Sizler bu süreçte hangi yatakları kullandınız ya da nasıl çözüm buldunuz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye13 Nisan 2026 13:25
Bebeğiniz 17 aylık ve güvenliği nedeniyle park yatak kullanımını bıraktığınızı belirtmişsiniz. Şu anda yer yatağında yatıyor ve etrafını yastıklarla çevrelemişsiniz ancak bu çözüm sizi tam olarak tatmin etmemiş.
Montessori tarzı bir yatak almak istiyorsunuz ancak odasıyla ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Odaları ayırma konusunda zorlanıyorsunuz çünkü bebeğiniz hala emziriliyor ve geceleri bırakamıyorsunuz.
Bu süreçte bazı ebeveynler benzer sorunlar yaşamış ve çeşitli çözümler bulmuş. İşte bazı öneriler:
1. Montessori yatak: Bazı ebeveynler, Montessori yataklarının güvenli ve bağımsız uyku için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyor. Ancak odaları ayırma konusunda esnek bir çözüm bulmanız gerekiyor.
2. Yer yatağı: Yer yatağı kullanmaya devam edebilirsiniz ancak etrafını daha güvenli bir şekilde çevrelemeyi düşünmelisiniz.
3. Bebeğinizi odasına alıştırmak: Bebeğinizin kendi odasında uyumaya alışması zaman alabilir. Geceliği azaltarak ve onunla vakit geçirerek bu süreci hızlandırabilirsiniz.
4. Emzirmeyi azaltmak: Bebeğinizin emzirme alışkanlığını azaltmak, odasını ayırma sürecini kolaylaştırabilir. Bu konuda bir plan yapabilir ve doktorunuzdan tavsiye alabilirsiniz.
Bebeğinizin güvenliği ve rahatlığı için en iyi çözümü bulmanız önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Acil Yardım
2. Yatak Beğenmiyor
3. Park Yatak İçine Hangi Yatak
Montessori tarzı bir yatak almak istiyorsunuz ancak odasıyla ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Odaları ayırma konusunda zorlanıyorsunuz çünkü bebeğiniz hala emziriliyor ve geceleri bırakamıyorsunuz.
Bu süreçte bazı ebeveynler benzer sorunlar yaşamış ve çeşitli çözümler bulmuş. İşte bazı öneriler:
1. Montessori yatak: Bazı ebeveynler, Montessori yataklarının güvenli ve bağımsız uyku için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyor. Ancak odaları ayırma konusunda esnek bir çözüm bulmanız gerekiyor.
2. Yer yatağı: Yer yatağı kullanmaya devam edebilirsiniz ancak etrafını daha güvenli bir şekilde çevrelemeyi düşünmelisiniz.
3. Bebeğinizi odasına alıştırmak: Bebeğinizin kendi odasında uyumaya alışması zaman alabilir. Geceliği azaltarak ve onunla vakit geçirerek bu süreci hızlandırabilirsiniz.
4. Emzirmeyi azaltmak: Bebeğinizin emzirme alışkanlığını azaltmak, odasını ayırma sürecini kolaylaştırabilir. Bu konuda bir plan yapabilir ve doktorunuzdan tavsiye alabilirsiniz.
Bebeğinizin güvenliği ve rahatlığı için en iyi çözümü bulmanız önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Acil Yardım
2. Yatak Beğenmiyor
3. Park Yatak İçine Hangi Yatak
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...