Acil Yardım

88 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

25 Kasım 2025 09:54
Merhabalar bebeğim 7 aylık ve tavanda asılmalı salıncakta uyuyor park yatak almak istiyorum artık desteksiz uyusuk istiyorum ama alıştıramadım bi türlü çok kalkıyor ağlıyor siz nasıl alıştırdınız ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var
B

Buket ..

25 Kasım 2025 10:04
Park yatak bence kullanışlı değil 7. Aydan sonra ayağa kalkma alıştırmaları yapmaya başladıkları için düşme riski var. Bizde var doğduğundan beri hiç kullanamadım ilk zamanlarda yanımda yatıyordu 3. aydan sonra yatirmayi denedim ama bu seferde kolu bacağı kafası yandaki boşluklara giriyordu suan 7 aylık hala yanımda yatıyor montessori yataklarda düşme riski yok daha güvenli
A

Arzu.G

25 Kasım 2025 10:19
dogdugundan beri park yatak kullanıyorum şuan 15 aylık. İki kademesi var zaten once usttekini kullandım donmeye başlayana kadar hatta ilk iki ay reflu yatağını park yatak içine koyarak kullandım kusma durumlarında da guvenli olsun diye. Donmeye başladıktan sonra sanırım 7-8 aylıkken en alt kademesine geçtik.yanlara dusme gibi bir sorun hiç yaşamadık kamera var uyurken hep gozumun önünde.odasını ayıracagim zaman montessori dusunuyorum o zamana kadar park yatak gayet guvenli ve rahat tecrubelerime gore
A

Arzu.G

25 Kasım 2025 10:21
Bu arada 6 aya kadar gunduz uykularinda hamakta yattı genelde ya da daldiktan sonra yatağına aldım.5-6 aydan sonra zaten sigmiyordu hamaga bir de tehlikeli kalkmaya başladığı için
İ

İlayda N. ..

25 Kasım 2025 10:27
@Arzu.G doğrudurr montessori bana bi tık 1 yaş altı bebeklerde kullanımı saçma geliyor(kendi fikrim) çünkü onlar daha bizim kokumuza ihtiyacı var ve bu günler bi daha gelmeyecek büyüyorlar
A

Arzu.G

25 Kasım 2025 10:31
@İlayda Nur kesinlikle ben de oyle dusunuyorum .en azından yaşını geçmesi lazım ayrı odada yatması için .zaten tedirgin olur uyuyamam ben muhtemelen ya duymazsam diye .hele bi 2 yaşını gorelim sonra ayırırım kafasindayim simdilik
İ

İlayda N. ..

25 Kasım 2025 10:41
Bende aynı düşüncedeyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir