Velavit V-coliflor

246 görüntüleme
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Mayıs 2026 14:01
Merhaba, bebeğim 3,5 aylık çeşit çeşit d vitamini denedim hepsinde huzursuzluk yaşıyoruz. Ara ara kullanmıyorum o gün rahat geçiyor ama kullanınca yine başlıyor.. Velavit V-Coliflor önerildi, probiyotikli ve d vitamini var o yüzden huzursuzluk olmuyor dendi. Kullanan var mı önerileriniz nelerdir veya başka önerileriniz var mı?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Mayıs 2026 14:13
Merhaba,

Bebeğinizin huzursuzluğu ve D vitamini kullanımı konusunda yaşadığınız sorunları anlıyorum. Velavit V-coliflor'u denemek istemeniz iyi bir fikir olabilir. Bu ürün, probiyotik ve D vitamini içermesiyle dikkat çekiyor.

Kullanıcı Deneyimleri:

Bazı anneler, Velavit V-coliflor'u kullanarak bebeklerinde huzursuzluk ve gaz sancılarının azaldığını belirtmişlerdir.
Diğer anneler ise, bu ürünün sindirimi kolaylaştırdığını ve bebeğin rahatlamasını sağladığını paylaşmışlardır.

Probiyotikli D Vitaminleri:

Probiyotikli D vitaminleri, sindirimi kolaylaştırarak gaz sancılarını azaltabilir.
Bu tür ürünler, D vitamini eksikliğini de gidermeye yardımcı olabilir.

Diğer Öneriler:

1. Doktorunuzla Danışın: Bebeğinizin özel ihtiyaçları için doktorunuzla konuşun. Size en uygun D vitamini ürününü önerebilirler.
2. Marka ve İçerik: Farklı markaların ürünlerini karşılaştırın. Probiyotik ve D vitamini içeriğine dikkat edin.
3. Dozaj: D vitamini dozajını doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın. Aşırı dozaj, huzursuzluk gibi sorunlara neden olabilir.

Velavit V-coliflor'u denemek isterseniz, öncelikle doktorunuzla konuşmanızı tavsiye ederim. Ayrıca, diğer annelerin deneyimlerini de dikkate alarak kararınızı verin. Umarım, bebeğiniz için en iyi çözümü bulursunuz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D Vitamini
2. D Vitamini
3. Metsil Gaz Damlası
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Hilal .

Hilal ..

17 Mayıs 2026 14:15
Biz kullandık, memnunduk
G

Gülşah S.

Premium Üye
17 Mayıs 2026 15:19
Biz de kullandık gayet memnunduk
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir