D Vitamini
134 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
4 Ağustos 2025 20:48
Merhabalar bebeğim 3 aylık d vitamini kullanıyordum çok huzursuz bir bebeğe dönustu uyku problemi yaptı uyuyamadı o yüzden 1 aydır kullanmıyorum acaba sorun olur mu olursa ne gibi sorunlar olur
Ö
Özge N. K.
4 Ağustos 2025 20:51
bir bebeğim d vitamini kullanması çok önemli
İ
İlayda N. ..
4 Ağustos 2025 20:51
Ama bebeğim çok huzursuz oluyor uyuyamıyor ağlıyor gün boyu
İ
İlayda N. ..
4 Ağustos 2025 20:52
3 d vitamini değiştirdim en iyisini aldık onda da aynısını yaptı
G
Gülsevim M. ..
4 Ağustos 2025 20:52
Merhaba benim bebeğim şuan 11 aylık d vitaminini kullanmadığım zaman çok oldu hatta hiç kullanmadım diyebilirim bilinçli değil unutuyordum ama onun yerine her gün 10 dakika da olsa dışarı çıktık hava aldık güneşi gördük geldik 9 aylık kontrolünde kan verdik ve d vitaminimiz gayet iyiydi tabi yine doktorunuzla görüşün eksikliğinde gelişim problemleri olabiliyor diye biliyorum

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
4 Ağustos 2025 20:53
Merhaba Osman bey d vitamini piyasada alıp en çok fayda göreceğiniz vitamin demişti diye hatırlıyorum.özellikle bebeklerin kemik sağlığı için çok gerekli. Oceonun fısfıslısı var sabah uyanında erken saatlerde direkt verirseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Zaten açlık tokluk bir özelliği yok. Doktorlar önemsiyor doğumdan itibaren d vitamini başlıyorlar. Ben sizin yerinizde olsam verirdim 🕊️
İ
İlayda N. ..
4 Ağustos 2025 20:58
Nisa hanım veriyorum ama o dediginşz fısfıslıyı gene aynı
İ
İlayda N. ..
4 Ağustos 2025 20:58
Vermediğim zaman gayet güzel uyuyor ağlamıyor
S
Seher Y. T. ..
4 Ağustos 2025 21:06
Sabah erken saatlerde verin mutlaka .
Zamanla vücudu alışacaktır
Zamanla vücudu alışacaktır
S
Saziye G.
4 Ağustos 2025 21:52
D vitamini uykusuzluk yapıyor evet ama vermeniz lazım . Sabah erken verirseniz sorun olmaz