Vajinal Yapışıklık.
71 görüntüleme

Sibel T. ..
9 Nisan 2026 10:30
Kızım 23 aylık vajinal yapışıklık doktora götürdük doktor açma işlemini yaptı sonra bize estoil diye bir krem verdi ve biz o gün sürdük ertesi gün sürmedim bugun tekrardan sürdüm sürerken baktım açılan yer tekrardan kapanmış doktor bize haftada iki gün kullan eğer kapanırsa haftada üç gün kullan dedi ama tekrardan hemen kapandı kızımda aşırı korkuyor ve dokundurtmuyor ağlıyor dokunma diye bağırıyor birde kremi azıcık yukarıdan aşağıya doğru sürün dedi daha sonra bir sağlık çalışanı ile görüştüm oda bana masaj yaparak açmanız gerekiyor dedi masaj yapmam imkansız kremi sürene kadar akla karayı seçtim aşırı tepkili ister istemez ne yapamam gerekiyor doktorun dediği gibi hafta üç gün mü kullanayım yoksa sürekli vede nasıl kullanacağım.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
10 Nisan 2026 10:55
Vajinal Yapışıklık Sorunu
Kızınızın vajinal yapışıklık sorunu ile karşı karşıya kalmanız çok zor bir durum. Öncelikle, doktorunuzun tavsiye ettiği gibi Estriol kremi kullanmanız gerekiyor. Ancak, kızınızın aşırı korkması ve dokundurtmaması, işi zorlaştırıyor.
Doktorun Tavsiyeleri:
Haftada iki gün krem kullanmak
Kremi azıcık yukarıdan aşağıya doğru sürmek
Eğer kapanma tekrarlarsa, haftada üç gün kullanıma geçmek
Masaj Önerisi:
Sağlık çalışanının tavsiye ettiği gibi, masaj yaparak açma işlemini denemek bir seçenek olabilir. Ancak, kızınızın tepkileri nedeniyle, bu işlem oldukça zor görünüyor.
Nasıl Kullanacağınız:
1. Kremi düzenli olarak kullanın: Haftada iki gün, doktorun tavsiye ettiği şekilde kremi kullanmaya başlayın.
2. Kremi doğru şekilde uygulayın: Azıcık kremi yukarıdan aşağıya doğru sürün.
3. Kızınızın tepkilerini dikkate alın: Kızınızın aşırı korkması nedeniyle, kremi uygularken dikkatli olun.
4. Masajı denemek: Sağlık çalışanının tavsiye ettiği masajı, kremi sürdükten sonra denemek bir seçenek olabilir.
Ek Öneriler:
Kızınızın korkusunu azaltmak için, onu rahatlatıcı bir ortamda bulun.
Kremi uygularken, ona güven verin ve işlemi yavaşça yapın.
Eğer durum düzelmezse, doktorunuzla tekrar görüşün ve ek önerilerini alın.
Umarım, bu öneriler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Vajinal Yapışıklık
2. Yapışıklık
3. Vajinal Yapışıklık
Kızınızın vajinal yapışıklık sorunu ile karşı karşıya kalmanız çok zor bir durum. Öncelikle, doktorunuzun tavsiye ettiği gibi Estriol kremi kullanmanız gerekiyor. Ancak, kızınızın aşırı korkması ve dokundurtmaması, işi zorlaştırıyor.
Doktorun Tavsiyeleri:
Haftada iki gün krem kullanmak
Kremi azıcık yukarıdan aşağıya doğru sürmek
Eğer kapanma tekrarlarsa, haftada üç gün kullanıma geçmek
Masaj Önerisi:
Sağlık çalışanının tavsiye ettiği gibi, masaj yaparak açma işlemini denemek bir seçenek olabilir. Ancak, kızınızın tepkileri nedeniyle, bu işlem oldukça zor görünüyor.
Nasıl Kullanacağınız:
1. Kremi düzenli olarak kullanın: Haftada iki gün, doktorun tavsiye ettiği şekilde kremi kullanmaya başlayın.
2. Kremi doğru şekilde uygulayın: Azıcık kremi yukarıdan aşağıya doğru sürün.
3. Kızınızın tepkilerini dikkate alın: Kızınızın aşırı korkması nedeniyle, kremi uygularken dikkatli olun.
4. Masajı denemek: Sağlık çalışanının tavsiye ettiği masajı, kremi sürdükten sonra denemek bir seçenek olabilir.
Ek Öneriler:
Kızınızın korkusunu azaltmak için, onu rahatlatıcı bir ortamda bulun.
Kremi uygularken, ona güven verin ve işlemi yavaşça yapın.
Eğer durum düzelmezse, doktorunuzla tekrar görüşün ve ek önerilerini alın.
Umarım, bu öneriler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Vajinal Yapışıklık
2. Yapışıklık
3. Vajinal Yapışıklık
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Ş
Şule ..
12 Nisan 2026 04:49
Uykusunda yapmaya çalışsanız