Yapışıklık

170 görüntüleme
İlknur Ö. .

İlknur Ö. ..

21 Ocak 2026 20:35
Merhabalar bebeğim 10 aylık şimdiye kadar gittiğim doktorum vajinal yapışıklılık ile ilgili hiçbişey söylememişti doktorumuzu değiştirdim ve yapışıklık olduğunu söyledi başına gelen varmı ve neler yapmamız gerekir
N

Neşenur A.

21 Ocak 2026 22:47
Eğer çok fazla yapışmamışsa krem sürün açılıyor. Benim kızımın neredeyse tamamen kapanmıştı cerrrahi müdahaleyle açıldı . Doktorumuz ne yapmanız gerektiğini söyledi mi
İlknur Ö. .

İlknur Ö. ..

24 Ocak 2026 09:49
Krem verdi doktor işe yarar umarım teşekkür ederim
Dilan Ç.

Dilan Ç.

30 Ocak 2026 22:34
@ilknur özkan düzeldi mi krem ile acaba
İlknur Ö. .

İlknur Ö. ..

31 Ocak 2026 00:35
@Dilan Çarkcı doktor 1 ay kullanmamı söyledi sürüyorum sabah akşam bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum 5. Gündeyiz
Dilan Ç.

Dilan Ç.

31 Ocak 2026 00:57
Bizde bugün paşladık. 5 aylık kızım her ay düzenli doktora götürüyordum. Kimse fark [etmedi.İnşallah](etmedi.İnşallah) cerrahi işlem gerekmez.
İlknur Ö. .

İlknur Ö. ..

31 Ocak 2026 01:16
Sizin bebeğiniz daha küçükmüş nasıl oluyor anlamadığım bilmediğim için bu zamana kadar anlayamadık şimdiye kadar gittiğimiz doktor da bişey demedi sürüyoruz bakalım inşallah sizinde bizimde cerrahi işleme gerek kalmadan atlatır bebişlerimiz🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir