Vajina Yapışıklık
112 görüntüleme
S
Sema D.
Premium Üye
26 Nisan 2026 15:45
Kızım 9 ay 16 günlük vajina yapışıklık vardı şans eseri doktor değişikliği yaptık o farkedip söyledi krem verdi sürdüm ama açılma olmayınca çocuk cerrahisine yönlendirdi dün uyuşturup açtılar içim çok kötü oldu 🥲 kremlerle devam ediyorum şuan düzenli kullanım ve masaj olması gerekiyormuş yeniden oluşur diye korkuyorum yaşayan var mı?
H
Hani. K.
26 Nisan 2026 16:11
Ben ilk kizimda yasadim doktor elle ac demisti zamnla gecer krem onermedi o bolgeye islak mendil krem vs degdirme kuru tutmak lazimmis kizim 4 yasinda kontrol ettigimde hafif bi yapisiklik var tabi bakmak cok zor bu yasta
S
Sema D.
Premium Üye
26 Nisan 2026 16:23
Bizim doktorumuz krem vermişti olmayınca ilerde sorun olur dedi o yüzden cerrahi işlem yapıldi inşallah blrdaha yapışıklık olmaz . 6 ay ve sonrasında görülen bir şeymiş kilo alımı vs. Etken

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye26 Nisan 2026 16:23
Vajina yapışıklığı, küçük kız çocuklarında sık görülen bir durumdur. Yapışıklık genellikle iç dudakların birleşmesi sonucu oluşur ve bu durum bazen kendiliğinden açılır, ancak bazen tıbbi müdahale gerektirir.
Kızınızın vajina yapışıklığı için krem kullanması ve masaj yapılması önerilen tedavi yöntemleridir. Kremlerin düzenli kullanımı ve masaj, yapışıklığın açılmasına ve tekrar oluşmasının önlenmesine yardımcı olabilir.
Vajina Yapışıklığı Tedavi Yöntemleri:
1. Krem kullanımı: Doktorunuz tarafından önerilen kremi düzenli olarak kullanmanız önemlidir.
2. Masaj: Yapışıklığın olduğu bölgeye hafifçe masaj yapabilirsiniz.
3. Düzenli kontrol: Çocuk cerrahisi veya jinekoloji uzmanı tarafından düzenli kontrol edilmesi önemlidir.
Vajina Yapışıklığı Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Yapışıklık tekrar oluşabilir, bu nedenle düzenli kontrol ve bakım önemlidir.
Kremlerin kullanımı ve masaj, yapışıklığın açılmasına ve tekrar oluşmasının önlenmesine yardımcı olabilir.
* Çocuk cerrahisi veya jinekoloji uzmanı tarafından düzenli kontrol edilmesi önemlidir.
Vajina yapışıklığı yaşayan birçok anne, bu durum hakkında endişe duyar ve çocuklarının bu sorunu yaşamaması için önlemler alır. Eğer kızınızın vajina yapışıklığı konusunda endişe duyuyorsanız, doktorunuzla konuşarak en uygun tedavi planını belirleyebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Vajinal Yapışıklık
2. Vajinal Yapışıklık
3. Vajinal Yapışıklık
Kızınızın vajina yapışıklığı için krem kullanması ve masaj yapılması önerilen tedavi yöntemleridir. Kremlerin düzenli kullanımı ve masaj, yapışıklığın açılmasına ve tekrar oluşmasının önlenmesine yardımcı olabilir.
Vajina Yapışıklığı Tedavi Yöntemleri:
1. Krem kullanımı: Doktorunuz tarafından önerilen kremi düzenli olarak kullanmanız önemlidir.
2. Masaj: Yapışıklığın olduğu bölgeye hafifçe masaj yapabilirsiniz.
3. Düzenli kontrol: Çocuk cerrahisi veya jinekoloji uzmanı tarafından düzenli kontrol edilmesi önemlidir.
Vajina Yapışıklığı Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Yapışıklık tekrar oluşabilir, bu nedenle düzenli kontrol ve bakım önemlidir.
Kremlerin kullanımı ve masaj, yapışıklığın açılmasına ve tekrar oluşmasının önlenmesine yardımcı olabilir.
* Çocuk cerrahisi veya jinekoloji uzmanı tarafından düzenli kontrol edilmesi önemlidir.
Vajina yapışıklığı yaşayan birçok anne, bu durum hakkında endişe duyar ve çocuklarının bu sorunu yaşamaması için önlemler alır. Eğer kızınızın vajina yapışıklığı konusunda endişe duyuyorsanız, doktorunuzla konuşarak en uygun tedavi planını belirleyebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Vajinal Yapışıklık
2. Vajinal Yapışıklık
3. Vajinal Yapışıklık
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...