Uyumuyor Çıldırıcam

366 görüntüleme
F

Fatime ..

7 Şubat 2026 03:57
7 ay 28 günlük bebeğim gecede gündüzde uyumuyor gündüz uykuları en fazla 30 dakika gece asla uykuya dalamıyor uykusuzluktan bittim tükendim sürekli sağa sola dönüyor beşiğinı eliyle tırmalıyor gerçekten tükendim doğduğundan beri aralıksız uyudüğü günler nadirdir lütfen dua edin yaa tükendiim
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 13:10

🧸Ebru Keleş 🧸

Zehirli ettkeni çok fazlaydı korkutu açıkçası bu durum bizi çok üzüldük böyle bir durumun olmasına çünkü benim bebeyim her mamayı beğenip için bir bebek değil iyisinden kötüsüne ucuzundan pahalısna hep denedik bunuda beğenmedi ama hani başka bir mama kalması sadece mamalin mama diye bir marka var o hariç hepsini denedik @Gülcan Şahan

Tekrar sma yı kullansaydınız yeni partları rafa alındı küçük bir kutu alıp deneseydınız
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 13:13
Benim kızımda çok uyanıyor ama her defasında besleme yapıyorum 1 defa oluyor gece beslenmesi versemde içmiyor zt bende sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak veriyorum 2 öğün doktorumuz ara öğün vermemi önerdi ama ben zt 2 öğünü zar zor veriyorum uyuması yemesi gabizlik herşeyi sabır istiyor gerçeten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir