Uyumuyor Çıldırıcam

364 görüntüleme
F

Fatime ..

7 Şubat 2026 03:57
7 ay 28 günlük bebeğim gecede gündüzde uyumuyor gündüz uykuları en fazla 30 dakika gece asla uykuya dalamıyor uykusuzluktan bittim tükendim sürekli sağa sola dönüyor beşiğinı eliyle tırmalıyor gerçekten tükendim doğduğundan beri aralıksız uyudüğü günler nadirdir lütfen dua edin yaa tükendiim
M

Melike S.

7 Şubat 2026 04:19
Benim bebeğim de 8 aylık dün gece sabah 5 de uyudu yatağına koyduğum da ağlıyor kucağım da uyuyor. Bu aylar da diş ağrısı yada emekleme büyüme atakları çok etkiliyor. Çok zorlaniyoruz ama onun için daha zor. İlla ki düzene girecektir bol bol sevgi sabır.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 04:25
7 ay 14 günlük ve bakın saat kaç oldu halla ayağımda ve salıyorum yani artık hissetmiyorum ayaklarımı gerçeten bende yoruldum ve yoğun baş ağrısı çekiyorum sebebi ney bilemiyorum baya yorucu bir dönem
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Şubat 2026 04:59

🧸Ebru Keleş 🧸

7 ay 14 günlük ve bakın saat kaç oldu halla ayağımda ve salıyorum yani artık hissetmiyorum ayaklarımı gerçeten bende yoruldum ve yoğun baş ağrısı çekiyorum sebebi ney bilemiyorum baya yorucu bir dönem

Bende ayakta sallayıp uyutuyorum mutlaka dikkat vereceği bişey açıyorum ilk doğduğunda kolik anne karnı sesi açıyordum şimdilerde ilahi dinliyor yöntem değiştirin hemen fark edicek uykuları mümkünse yatağın içinde uyutun bırakınca uyanmasın yada damlasını sağlayan müziği bi süre daha açık tutun.
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 06:55
Bizde 7 ay 28 günlüğüz Nolacak nasıl uyuyacaklar bilmiyorum ya
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 09:22
@Gülcan Şahan çok zor bir dönem böyle bir şey asla görmedim ben gaz sancısı vs gibi değil onda en azından damla veriyorsun ve 1 saat sonra rahatlıyordu sürekli bir ağlama bir yerde durmak istememe ve hep kucakta aynı bebeişlerimiz hemen hemen ay olarak ek gıda nasıl geçiyor sizde.peki
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 09:25
Ek gıda mükemmel gidiyor dıyemem ikimiz teksek yemıyor asla ağzını kitliyor resmen ama dede babaanne olunca bır tatlı kaşığı yoğurt bisküvi karışım vermeye çalışıyorum yeni tatlar deneyemiyorum bile aşırı Yorgun uykusu gelmesıne rağmen uyumuyorsa bir kaşık calpol verıyorum onun sayesınde uyumaya çalışıyor bende dinlenmıs oluyorum ev işi yemek dahi yapamıyorum çok bitik haldeyim dışarıya bir yada iki kez çıkarttığım bebegım biri çıkınca hemen ağlıyor benı de alın çıkartın der gibi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 11:24
Tek ben yaşıyorum sanıyordum bu durumu evet hani nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama ağzını kiteyip asla açamıyor kafayı yiyorum resmen gün boyu peki doğum kilosu ve şuan ki kilosu nasıl kaç kilo acaba @Gülcan Şahan
F

Fatime ..

7 Şubat 2026 11:29
Yalnız olmadığımı görmek bi nebze olsun yüreğimi rahatlattı benmi hata yapıyorum bebeğimmi normal değil diye düşümekten kafayı yiyecektim bazen öyle bir ansızın ağlıyor niye olur acaba durduk yere ağlıyor yemek istemiyor uykuya direniyor
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 11:30
Doğum kilosu 2450 iki gün sonra 8 aylık olacak 6900 kilosu sizin ki nasıl kilosu biz mamayla besleniyoruz bide 2 ay hiç kilo almadı
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 11:32

Fatime

Yalnız olmadığımı görmek bi nebze olsun yüreğimi rahatlattı benmi hata yapıyorum bebeğimmi normal değil diye düşümekten kafayı yiyecektim bazen öyle bir ansızın ağlıyor niye olur acaba durduk yere ağlıyor yemek istemiyor uykuya direniyor

Ne siz yanlış yapıyorsunuz nede ya bebeğiniz sadece doğaları gereği bazen böyle anneleri çileden çıkartıyorlar 67 cmlik boylarıyla hakkımızdan gelmeyi biliyorlar işte 😅😅😂
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 12:36
8300 ama hastalıktan sonra baya zayıfladı ve hic bir şey yemedi daha yeni yeni düzeliyor ama yine de yemiyor şu an biz de mama kullanıyoruz Aptamil kullanıyoruz SMS kullanıyorduk o bize çok iyi geliyordu bayağı da yetiyor aldırıyordu zehirli olduğu için mecburen bırakmak zorunda kaldık@Gülcan Şahan
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 12:37
Çok çok iyi biliyorlar hem de yani artık ağlamaları bile yalandan olmaya başladı 😂
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 12:39

🧸Ebru Keleş 🧸

8300 ama hastalıktan sonra baya zayıfladı ve hic bir şey yemedi daha yeni yeni düzeliyor ama yine de yemiyor şu an biz de mama kullanıyoruz Aptamil kullanıyoruz SMS kullanıyorduk o bize çok iyi geliyordu bayağı da yetiyor aldırıyordu zehirli olduğu için mecburen bırakmak zorunda kaldık@Gülcan Şahan

Mamanın bebeğinize bir zararı oldu mu mesela bizde sma comfort kullandık bazı serileri kaldırıldı ama benım bebegımde ilk kullanımda ishal olduğu için bırakmak zorunda kaldım suan aptamil kullanıyoruz mesela oda kaldırılıyor bizde herhangi yan etki olmadı olmadığı için kullanıyoruz çünkü mama olayı biraz deneme yanılma olayı var doğru mamayı bulana kadar bebegım herseyi ağzına alamıyordu
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 12:49

🧸Ebru Keleş 🧸

Hayır hiçbir etkisi olmuyordu hatta tam tersine bebeğime çok iyi geliyordu kilo alımı çok iyiydi çok güzel besleniyordum 180 200 cc alıyordu attığım hele geçtikten sonra 120 90 alsa şükrediyorum@Gülcan Şahan

keşke devam etseydınız mamaya bir etkısı olmadıysa size çünkü biz çok perişan olduk mama konusunda
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 12:49
Hayır hiçbir etkisi olmadı tam tersine daha güzel besleniyordu 180 200 cc içiyordu aptamil'e geçtikten sonra 120 90 ise şükrediyorum @Gülcan Şahan
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 12:50
Bizde suan oyleyız 100 ml bile zor içiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 12:56
Zehirli ettkeni çok fazlaydı korkutu açıkçası bu durum bizi çok üzüldük böyle bir durumun olmasına çünkü benim bebeyim her mamayı beğenip için bir bebek değil iyisinden kötüsüne ucuzundan pahalısna hep denedik bunuda beğenmedi ama hani başka bir mama kalması sadece mamalin mama diye bir marka var o hariç hepsini denedik @Gülcan Şahan
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Şubat 2026 13:00
Peki günde kaç defa mama veriyorsunuz kaç öğün yemek veriyorsunuz
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 13:07
Gündüz 2 yada 3 kez mama verıyorum bazen 80 bazen 90 hatta 120 içtiği de oluyor ek gıdada iki ögün tarzında verıyorum gece de çok uyanıyor yatmıyor desem yeridir gece 3 kez 80 yada 60 ml içiyor
G

Gülcan Ş.

7 Şubat 2026 13:08
Ama biz 2 aylıkken mamayla tanıştık asla mama konusunda yüzü gülmedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir