Uykuya Dalamama Uyanma

296 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:23
Merabalar. Bebeğim 4 aylık olmasına 1 hafta var. Gündüzleri uykusu yok denecek kadar az yarım saat filan geri uyutmya çalışıyorum uyumuyor ağlıyor uykusunu alamayınca da. Geceleri de uykuya 8 9 arası geciyorim yarım saatte bir uyanarak ağlıyor kucağıma alıyorum sakinlesiyor sonra yatağına bırakıyorum gene aynı gece 12 1 e kadar bu döngü hep böyle hiç derin uyumuyor 1 den sonra sabaha kadar uyuyor ama hep kıvranıyor yatağında ağlamıyor yinede neden olabilir bu durum sizce
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 21:48

Merve

Benim kızım da 6 buçuk aylık ve 1 ayı aşkın süredir biz de bunu yaşıyoruz. Üzülüyorum o da dinlenemiyor ben de

Diş sancisi mi acaba sizinki de
B

Bedia

30 Ocak 2026 21:49
Bizde de aynı döngü var 3 ay 10 günlük bir türlü dalamıyor bazen 7.30 bazen 8.30 gibi gece uykusuna geçiyor ama dalması nereyse 2 saati buluyor gerçekten perişan oluyorum gündüz çok kısa kısa uyuyor ben mi beceremiyorum genel hep mi böyle anlamış değilim ama anne olmak çok zormuş ama çokta güzel.
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 21:51

Bedia

Bizde de aynı döngü var 3 ay 10 günlük bir türlü dalamıyor bazen 7.30 bazen 8.30 gibi gece uykusuna geçiyor ama dalması nereyse 2 saati buluyor gerçekten perişan oluyorum gündüz çok kısa kısa uyuyor ben mi beceremiyorum genel hep mi böyle anlamış değilim ama anne olmak çok zormuş ama çokta güzel.

Ben de çoğu zaman böyle düşünüyorum ama bilmiyoruz ki bir şeyler biz de onunla öğreniyoruz beceremiyor değiliz sadece anne olmayı yeni öğreniyoruz
B

Bedia

30 Ocak 2026 21:53

Begüm Aksoy

Ben de çoğu zaman böyle düşünüyorum ama bilmiyoruz ki bir şeyler biz de onunla öğreniyoruz beceremiyor değiliz sadece anne olmayı yeni öğreniyoruz

Haklısınız doğru bende onunla öğreniyorum
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

30 Ocak 2026 21:56
Bebeğim 4 aylık 1 saattir sallıyorum derin uykuya geçmiyor bir türlü
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 22:01

Bedia

Bence genel olarak böyle çocuklar insan düşünüyor bazen karnı tok altı temiz uyumamasi için bı sebep yok ama uyumayinca uyumuyolar bu dalma problemi de aldi başını gidiyor

.Ben mesela bugün erken uykuya geçireyim derim 8.15 de basladim uykuya geçmeye saat 22 oldu hala kıvranıyor hergun saat tutuyorum 3 saat tam 3 saatin sonunda derin uykuya geçiyor 3 saat de çok uzun süre ama
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 22:02
Benim de 1 buçuk saat oldu tam
S

Sümeyra s. s.

30 Ocak 2026 22:12
Bizde bu durum düzelmedi 10 aylık şu an çözüm bulan biri yardımcı olursa sevinirim
M

Merve

7 Şubat 2026 12:22

Zeynep Orhun

Diş sancisi mi acaba sizinki de

Muhtemelen evet ama 1 buçuk ay oldu artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir