Uykuya Dalamama Uyanma

295 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:23
Merabalar. Bebeğim 4 aylık olmasına 1 hafta var. Gündüzleri uykusu yok denecek kadar az yarım saat filan geri uyutmya çalışıyorum uyumuyor ağlıyor uykusunu alamayınca da. Geceleri de uykuya 8 9 arası geciyorim yarım saatte bir uyanarak ağlıyor kucağıma alıyorum sakinlesiyor sonra yatağına bırakıyorum gene aynı gece 12 1 e kadar bu döngü hep böyle hiç derin uyumuyor 1 den sonra sabaha kadar uyuyor ama hep kıvranıyor yatağında ağlamıyor yinede neden olabilir bu durum sizce
Şimal

Şimal

30 Ocak 2026 20:35
Ayy sanırım 4-5 ayın en büyük problemi bu aynı durumu yaşıyorum ve çok yoruluyorum bazen gerçekten
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:37
@Şimal sizde nasıl durumlar peki kaç aylık bebeğiniz
S

Sezgi A.

30 Ocak 2026 20:37
Bizde de aynı durum geçerli ve sabaha kadar uyanıyor
Şimal

Şimal

30 Ocak 2026 20:38
Bebeğim 20 haftalık ama 17.haftada başladı bu problemimiz ve 3 haftadır devam ediyor ne zaman düzelecek bilmiyorum ama bu süreç bebekten bebeğe değişebiliyormuş
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:41
@Sezgi Albayrak benimki uyanmiyor gece 1 den sonra ama gece beslemek için uyandığımda sürekli hareket halinde gözü kapalı şekilde olduğunu goruyorum ağlama yok ama hep hareketli eller ağızda
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:42
@Şimal neden derin uykua gecemiyor bir türlü anlamış deilim karnı tok atlı da temiz yarm saatte bir uyanıp ağlayıp tekrar başa dönmek de insanı yıpratıyor zaten gündüz uykusu yok gece de dalması 3 saati buluyor
Şimal

Şimal

30 Ocak 2026 20:47

Zeynep Orhun

@Şimal neden derin uykua gecemiyor bir türlü anlamış deilim karnı tok atlı da temiz yarm saatte bir uyanıp ağlayıp tekrar başa dönmek de insanı yıpratıyor zaten gündüz uykusu yok gece de dalması 3 saati buluyor

Çok iyi anlıyorum sizi. Birebir aynı durum var bizde De ama yeni beceriler kazanıp dünyanın çevrenin daha çok farkındalar bu farkındalık hem yoruyor hemde uykuya geçme isteğini azaltıyor .ama kendinizi motive etmeye çalışın her şey gelip geçiyor tadını çıkarmaya çalışın çünkü birgün dönüp baktığınızda çocuğunuzun bebek olduğu günleri öZleyeceksiniz🥰🥰
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:51

Şimal

Çok iyi anlıyorum sizi. Birebir aynı durum var bizde De ama yeni beceriler kazanıp dünyanın çevrenin daha çok farkındalar bu farkındalık hem yoruyor hemde uykuya geçme isteğini azaltıyor .ama kendinizi motive etmeye çalışın her şey gelip geçiyor tadını çıkarmaya çalışın çünkü birgün dönüp baktığınızda çocuğunuzun bebek olduğu günleri öZleyeceksiniz🥰🥰

İlk 2.5 ayimizi ozlemicegimiz kesin sabah 6 Lara kadar uyumazdik 🥺 ama şimdiki halini insan ilerde özler diye düşünüyorum ben de bı de şu uyku sorununu cozsek her annenin derdi uyku sorunu
Şimal

Şimal

30 Ocak 2026 20:53

Zeynep Orhun

İlk 2.5 ayimizi ozlemicegimiz kesin sabah 6 Lara kadar uyumazdik 梁 ama şimdiki halini insan ilerde özler diye düşünüyorum ben de bı de şu uyku sorununu cozsek her annenin derdi uyku sorunu

Öyle valla uyku problemi yorucu [oluyor.bizim](oluyor.bizim) uyku problemimiz pek yoktu da bu 3 hafta içinde perişan olduk😅
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 20:56

Zeynep Orhun

İlk 2.5 ayimizi ozlemicegimiz kesin sabah 6 Lara kadar uyumazdik 梁 ama şimdiki halini insan ilerde özler diye düşünüyorum ben de bı de şu uyku sorununu cozsek her annenin derdi uyku sorunu

Allah yardımcımız olsun 🙂
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 20:57
İnanın şu an 4 aya 2 günümüz var 1 aydır annemden emdiğim süt burnumdan geldi ne zaman düzene binecek bilmiyorum şimdi yatırdım bağır çağır ağla 10 dk ya uyanır yine başa döneriz gerçekten yorgunluktan bayılmak üzere oluyorum her günün sonunda
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 21:02

Begüm Aksoy

İnanın şu an 4 aya 2 günümüz var 1 aydır annemden emdiğim süt burnumdan geldi ne zaman düzene binecek bilmiyorum şimdi yatırdım bağır çağır ağla 10 dk ya uyanır yine başa döneriz gerçekten yorgunluktan bayılmak üzere oluyorum her günün sonunda

Gündüz o kadar perişan oluyoruz ki gece dinlendigimiz uykudan hicbise anlamıyoruz. Sizin gece uyku düzeni nasıl umarım iyidir
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 21:07
Yani ilk uykusunu 4 saat filan uyuyor sonra 2 saatte 1 uyanıyor ama düzen böyle değil bazen iyi uyuyor bazen uyumuyor anlam veremiyorum keşke uyusa gece en azından biraz dinlenmiş olurum
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 21:10

Begüm Aksoy

Yani ilk uykusunu 4 saat filan uyuyor sonra 2 saatte 1 uyanıyor ama düzen böyle değil bazen iyi uyuyor bazen uyumuyor anlam veremiyorum keşke uyusa gece en azından biraz dinlenmiş olurum

İnanın gece uyuduğunda da insan dinlenemiyor benimki sozde uyuyor ama hep bı kıpırtı halinde ve gunduZ tüm enerjimi bitiriyor geceye bişe kalmıyor
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 21:14
Geçecek diye ümit ediyorum sadece annem bile diyor ki ben böyle çocuk görmedim zamane çocukları bir değişik gerçekten Allah yardımcımız olsun
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 21:19

Begüm Aksoy

Geçecek diye ümit ediyorum sadece annem bile diyor ki ben böyle çocuk görmedim zamane çocukları bir değişik gerçekten Allah yardımcımız olsun

Annelerimiz aynısını söylüyor 1 tanesi 10 tanesine bedel gerçekten şöyle akşam 8 sabah 8 uyuyan gece 1 2 kere uyanan bebeği olan varmdir acaba aramızda
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 21:26

Zeynep Orhun

Annelerimiz aynısını söylüyor 1 tanesi 10 tanesine bedel gerçekten şöyle akşam 8 sabah 8 uyuyan gece 1 2 kere uyanan bebeği olan varmdir acaba aramızda

İçtiğimiz gözlük asitten midir nedir ya vallahi sanmıyorum
Z

Zeynep O. ..

30 Ocak 2026 21:28

Begüm Aksoy

İçtiğimiz gözlük asitten midir nedir ya vallahi sanmıyorum

İnşallah düzelir bebeklerimiz bir an önce
B

Begüm A.

30 Ocak 2026 21:43

Zeynep Orhun

İnşallah düzelir bebeklerimiz bir an önce

Ay inşallah 🙏
M

Merve

30 Ocak 2026 21:45
Benim kızım da 6 buçuk aylık ve 1 ayı aşkın süredir biz de bunu yaşıyoruz. Üzülüyorum o da dinlenemiyor ben de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir