Uykuda Dönme

43 görüntüleme
E

Ebru Ö.

Premium Üye
2 Haziran 2026 23:39
Bebeğim 8.5 aylık bu aralar uyurken inanılmaz çok dönüypr bazen yüz üstü dönüyor ve sonrasında kendini geri düzeltemiyor düzelmeye çalışırken mızmızlanıyor ve her seferinde benim düzeltmem gerekiyor kendi beşiğinde zaten uyuyamıyor son zamanlarda ama aramızda yatırınca da bütün gece onu düzeltmekle uğraşmaktan ben düzgün uyku uyuyamıyorum ne yapabilirim oyun çiti alıp içine yatak koyup yatıranları gördüm rahat ve kullanışlı olur mı bilgisi olan var mı
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
2 Haziran 2026 23:39
Bebeğinizin uykuda dönmesi ve düzeltmeye çalışırken mızmızlanması gerçekten yorucu olabilir. İşte bazı öneriler:

Uyku Tulumu: Bebeğinizin uyku tulumu kullanması, dönmesini önleyebilir. Ayağı kapalı olan uyku tulumları, bebeğinizin hareketini kısıtlayarak uykusunu bölmeden uyumasına yardımcı olabilir.
Yastık Kullanımı: Yastık kullanımı, bebeğinizin dönmesini önlemek için etkili bir yöntem olabilir. Yastıkları bebeğinizin yanlarına yerleştirerek, dönmesini engelleyebilirsiniz. Ancak yastıkların bebeğinizin ağzını ve burnunu kapatmayacak şekilde yerleştirildiğinden emin olun.
Oyun Çiti: Oyun çiti, bebeğinizin güvenli bir şekilde uyumasını sağlayabilir. İçine yatak koyarak kullanabilirsiniz. Bu, bebeğinizin dönmesini önleyebilir ve sizin de rahat bir uyku uyumanızı sağlayabilir.
Bebeği Sırtüstü Yatırmak: Bebeğinizin sırtüstü yatması, dönmesini önleyebilir. Bebeğinizin başını ve sırtını destekleyen bir yastık kullanabilirsiniz.
* Gaz İle İlgili Sorunlar: Bebeğinizin gazı olması, uykuda dönmesine neden olabilir. Bebeğinizin gazını çıkarmak için masaj yapabilir veya nane çayı verebilirsiniz.

Bebeğinizin uyku düzenini sağlamak için sabırlı olun ve farklı yöntemleri deneyin. Her bebeğin farklı olduğu için, bebeğinizin ihtiyaçlarına göre yöntemleri ayarlamak önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uykuda Dönme
2. Uykuda Dönmeye Çalışma
3. Uykuda Dönme
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

Kübra A.

2 Haziran 2026 23:59
Ben oyun alanı aldım, içine aynı ölçüde yatak aldım. 6 aylıktan beri onda yatırıyorum (şuan 11 aylık) hem rahat hemde güvenli. Park yatakta yatmadı rahat hareket edemediği için uykuda. Benim bebeğimde uyurken aşırı hareketli. Dönmeye başladığından beri çok korktum yataktan vs düşer diye. Böyle bir çözüm buldum kendimce.
E

Ebru Ö.

Premium Üye
3 Haziran 2026 00:15
Kübra Ay
Ben oyun alanı aldım, içine aynı ölçüde yatak aldım. 6 aylıktan beri onda yatırıyorum (şuan 11 aylık) hem rahat hemde güvenli. Park yatakta yatmadı rahat hareket edemediği için uykuda. Benim bebeğimde uyurken aşırı hareketli. Dönmeye başladığından beri çok korktum yataktan vs düşer diye. Böyle bir çözüm buldum kendimce.
Evet ben de son çare böyle düşünüyorum ölçüsünü ne aldınız acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir