Uykuda Dönme
302 görüntüleme
Y
Yasemin A. ..
8 Haziran 2025 04:52
Bebeğim sürekli uykusunda yüzüstü dönmeye çalışıyor, dönüyor da.. Ama dönüp uyumuyor tummy time pozisyonunda kalıyor ağlamaya başlıyor. Yanına yastık koydum ama nafile.. Gece kabusumuz oldu. Sebebi nedir? ne yapmak gerekir? İmdat!
N
Nurcihan A. ..
8 Haziran 2025 05:20
Gazı olabilir.benimde kızım öyle hâlâ da. 11 aylık.Dr uykudan yarım saat önce nane çayı yap yarım fincan içir rahat uyur gazı da çıkar dedi.zararı olmadığını çocuk ilanlarında nane hep var demişti.ben de yaptım içti gerçekten rahat uyudu dönmedi gazı da çıktı
Y
Yasemin A. ..
8 Haziran 2025 05:32
5.5 aylığız biz gaz olduğunu sanmıyorum. Dişten şüpheleniyorum ama emin değilm tabi. Teşekkürler öneriniz için 🙏🏼🌸

Hilal T.
10 Haziran 2025 17:40
Yeni öğrendikleri birseyi sürekli tekrar ediyorlar . Artık dönebildiği için uyurken döndüğünde rahati bozuluyor. Biz hala dönüyoruz yatarken 8 bucuk aylık olcaz . Yakında başka bisey keşfeder :)
H
Halime S. A. ..
10 Haziran 2025 17:49
Henüz 25 günlüğuz ama yaklaşık 10 gunlukken uykusunda yan dönmeye başladı bunun için yapmam gereken birsey var mı?
Y
Yasemin A. ..
10 Haziran 2025 17:54
25 günlük daha çok küçük maşallah :) baya hareketli olacak demek ki.. Yastık koyabilirsiniz bize fayda etmedi ama sizin ki daha küçük. Ağzı burnu kapanmayacak şekilde iki yandan desteklerseniz muhtemelen dönemez. Doktorlar sırtüstü yatırmayı öneriyor özellikle yenidoğanda.
H
Halime S. A. ..
10 Haziran 2025 20:28
Teşekkür ediyorum dönüş icin :) acemilik yanlış bisey yapmaktan korkmak vs osman hocama çok teşekkürler iyiki böyle bi uygulama var 🌸
A
Ayşen A. ..
11 Haziran 2025 18:41
Merhabalar benim de bebeğim 10 aylık. Yaklaşık bir haftadır yüzüstü dönüp uyuyor nasıl engelleyecegim bilmiyorum gündüz elimden geldiğince sırt üstü çeviriyorum ama gece nasıl yapsam bilemedim
H
Hanife G.
16 Haziran 2025 05:12
Benim bebeğim de 5 aylık olucak aynı şekilde yüzüstü dönüp uyuyor. Korkuyorum
Y
Yasemin A. ..
16 Haziran 2025 05:42
Uyku tulumu aldım arkadaşlar 0.5 tog ince ayakları kapalı onunla uyku esnasında dönemiyor. Uyanık olunca dönüyor sabahları falan. Şimdilik uyurken biraz da olsa rahatladım. Yani tam çözüm değil ama sizde deneyin tavsiye ederim. Ayağı kapalı olanlar hareketini az da olsa kısıtlıyor.
B
Bahar B.
16 Haziran 2025 07:56
Biz 8.ayımıza yaklaştık ama 4 aylık olana kadar yarım kundak yapıyodum uyku güvenliği için
B
Burcu N.
16 Haziran 2025 07:59
10 aylik bebis yüzüstunden geri doner diye tahmin ediyorum. eger donebiliyorsa engellemenize gerek yok zaten onun icin guvenli artik ☺️
B
Burcu N.
16 Haziran 2025 08:02
benim kizim da 4 ayliktan beri uykuda kendini yuzustu cevirip uyaniyor ama sadece bu degil saga da donse uyaniyor sola da donse uyaniyor donmese de uyaniyor 😁 bi kucagimiza alip tekrar uyutmamiz gerekiyor cunku 45 dakikalik alarmi var icinde bi turlu uyumuyor 😁 insallah sizinki bizimki gibi uzun vadeli bir uyku sorunundan ziyade sadece donmeyi ogrendigi icin gecici olarak yaptigi bir seydir 😁

Ayşe S.
16 Haziran 2025 08:22
Benim bebeğimde aynı 5 aylık sürekli dönüyor uykusunda dişte çıkardı hem yeni öğrendiği bişey hem diş bir araya geldi
S
Sultan K. B.
16 Haziran 2025 08:52
Merhabalar benim bebeğim 8.5 aylık ve bende aynı dertten muzdaribim gece yüzüstü dönüp uyumak istiyor rahat pozisyon bulamadığı için uyandığını düşünüyorum , gelip geçici birşey çünkü bazı yorumlar da da söylenildiği gibi keşfettikleri birşeyi uykularında yapmak istiyorlar yüzüstü döndüğünde eğer uyandırdıysa kendini poposuna patpat yapıp uykuya dalmasını sağlıyorum ve evet artık belli bir aydan sonra dönebildikelri için müdahale etmiyorum yüzüstü dönebiliyorsa sırt üstü de dönebilir biz de bir süre bu şekilde devam edeceğiz
H
Hanife G.
16 Haziran 2025 11:51
Uykuda tehlikeli gibi. geliyo bana daha sırtüstünr geri dönemiyor çünkü. Uykularım yok 1 haftadır.