Uyku Problemi
427 görüntüleme
S
Sedef Ş.
18 Temmuz 2026 20:34
Merhaba 9 aylık bebeğim var. 36+6 da doğum yaptım bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün uyumuyor geceleri bi nebze gündüz asla yatmıyor dalıyor beşiğine koyduğumda hemen gözlerini açıyor çok nadir belki bazen en uzun yarım saat uyuduğunu gördüm gezmediğimiz doktor kalmadı . En son dün özel bir doktora götürdük alerji ilacı olan Atarax şurubu verdi 10 gün kullanmamız için uykuda yapıyormuş uykusunu düzenler gece yatmadan önce verin dedi son çare onu deniyoruz yani nasıl uyumaz bir bebek nasıl uykusuzluğa dayanır uyumadığı için akşama kadar huysuz ağlıyor hiçbişeyden memnun kalmıyor bende çok yoruldum 9 ay oldu uykusuzluğum evime kendime yetemiyorum desteğimde yok böyle bişey duyan varsa yardımcı olabilir mi ?

Emel C.
18 Temmuz 2026 20:42
Merhaba oncelikle kendinizi yalniz hissetmeyin benim bebegimde ilk 4 5 ay asla uyumuyordu hayret ediyordu herkes bana inanmayanlara al uyut uyutabiliyorsan dedigimde her zaman basirisiz oluyorlardi ama ben bu sirada uyku egitimi vermeye calistim kendimce UYUDU uygulamasi var bana cok faydasi oldu uyku saatlerini takip ettim beslenmesini hemen uyku oncesine denk getirmeye calistim rahatlayıp uyumasini sagladi tavsiye ederim belki faydasini gorursunuz
S
Sedef Ş.
18 Temmuz 2026 20:43
Ya gerçekten hayatım bitti aşırı direniyor asla uyumak istemiyor uyumadığı içinde oyun oynamıyor sürekli ağlak mız mız halde yorgun sürekli nasıl yapacağım peki hangi uygulama

Emel C.
18 Temmuz 2026 20:45
Ya gerçekten hayatım bitti aşırı direniyor asla uyumak istemiyor uyumadığı içinde oyun oynamıyor sürekli ağlak mız mız halde yorgun sürekli nasıl yapacağım peki hangi uygulama
S
Sedef Ş.
18 Temmuz 2026 20:48
Çok teşekkür ederim gerçekten çok kötü geçti 9 ayım artık hiç gücüm kalmadı yaşadıklarımın rüya bile olmasını istedim 25 kilo verdim

Emel C.
18 Temmuz 2026 20:49
Çok teşekkür ederim gerçekten çok kötü geçti 9 ayım artık hiç gücüm kalmadı yaşadıklarımın rüya bile olmasını istedim 25 kilo verdim
S
Sedef Ş.
18 Temmuz 2026 20:53
Peki size yardimci olabilecek akraba komsu kimseniz yok mu cikip bi kahve icmek ne biliyim 1 saat kestirmek bile cok iyi gelir
S
Sedef Ş.
18 Temmuz 2026 20:58
Peki size yardimci olabilecek akraba komsu kimseniz yok mu cikip bi kahve icmek ne biliyim 1 saat kestirmek bile cok iyi gelir

Emel C.
18 Temmuz 2026 21:02
Uygulamayı indirdim fakat sadece ne zaman uyuyup ne zaman uyandığını yazıyoruz sadece onun dışında birşey yok gibi birde ücretli
R
Rabia K.
18 Temmuz 2026 23:05
Benim bebeğim 5aylık gündüz uykuları hep kucakta oluyor ya da kucaktaki pozisyonu bozmadan yan yana yatırıyorum. Rutin çok farkediyor. Bezini değiştirirken anlıyor uyuyacağını hatta yatak odasına öylesine giriyoruz bazen ağlıyor uyucak sanıp. Küçükken bana da uykusu olan bebek uyur diyorlardı ama öyle bir şey yok uyumadığı zaman uyumamak için daha çok direniyor. Bebeğin uyudukça uyuyası geliyor.
Kesintisiz 30 dakika pışpışladığım zamanlar çok oldu. Bir de gündüzleri uyku sonrası balkon bile olsa dışarıya baktırıyorum. O da iyi geliyor bence
Kesintisiz 30 dakika pışpışladığım zamanlar çok oldu. Bir de gündüzleri uyku sonrası balkon bile olsa dışarıya baktırıyorum. O da iyi geliyor bence
R
Rabia K.
18 Temmuz 2026 23:13
Bu arada son 2aydır böyle ilk 2 ay uykusunu anlamakla geçti [2.ayın](2.ayın) sonu ve [3.ayın](3.ayın) başları cennet gibiydi yatağa fırlatırdım uyurdu şu anda uyku gerilemesi yaşadığımızı düşünüyorum çünkü emekleme çalışmaları, dişler hepsi onu çok yoruyor normal karşılıyorum. Çocuklar illa uyumayı öğrenecekler bu süreçte dinlensinler de nasıl uyursa uyusunlar diye düşünüyorum.Hepimiz aynıyız evim sadece eşimin izinli olduğu günler biraz toplu oluyor. Yemek yaptığım zamanlar çok yapıyorum 2 3 gün yiyoruz diğer 3gün eşimin yapıyor ya da kahvaltı gibi geçiştiriyorum.

Sinya Ç.
18 Temmuz 2026 23:21
9 aydır bu şekilde olması gerçekten çok yorucu ama geçecek ve sizin gibi olan bir çok anne var bütün kalbimle size sarılıyorum sadece geçeceğini bilin zaman gelecek deliksiz uykulara geri döneceksiniz ve belki de bu zamanları özliceksiniz ama inanın geçecek.
G
Gizem Ö.
19 Temmuz 2026 00:58
Al benden o kadar 6 ay oldu 20 kilo verdim çok yoruldum
Z
Zahide.
19 Temmuz 2026 02:02
Bizde yarın 9 aylık oluyoruz gerçekten uyumuyd uyku saatini geçirsem ayrı direniyor geçirmeden yaptırsam ayrı direniyor şaşırdım kaç aydır geceleri yarım saatte bir uyanıyor saatlerce sallıyorum tekrar dalması için gündüz yirmi dakika uyusun diye bir buçuk saat beşik salladıgımı biliyorum tüm zamanım onu uyutmaya çalışmakla geçiyor nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama çdk yoruldum yanlız değilsiniz 懶
İ
İdil İ.
19 Temmuz 2026 03:44
Benim de oğlum 9 aylık. Gece sadece memede uyuyor. Memede uykuda dalıyor demiyorum eğer meme ağzında değilse anında uyanıyor ve ben bazen 3-4 saat aralıksız emzirmek zorunda kalıyorum. Bi şekilde ayırsam memeden on dkda bir uyanıyor. Aylardır tek bir kez şöyle uzun rahat bir uyku uyumadım psikolojik olarak çok kötü hissediyorum fiziksel olarak zaten… sizi çok iyi anlıyorum. Bu aylarda çoktan düzelir sanıyordum ama olmayınca olmuyor demek ki. Allah yardımcımız olsun
B
Büşra ..
Premium Üye
19 Temmuz 2026 07:00
Uygulamanin ismi UYUDU indirip bebeginizin bilgilerini girdiginizde size ayine gore uyku plani hazirliyor uyudugu uyandigi saatleri giriyorsunuz bir iki kere kullaninca cozersiniz zaten uygulamayi sizi cok iyi anliyorum gercekten uyumayan ve yemeyen cocuk cok zor allah yardımcınız olsun keske size destek olabilsem o uykusuzlugun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum size Kocaman sariliyorum 🫂
Z
Zahide.
19 Temmuz 2026 08:48
Ben uyku problemi olan annelere şunu sormak istiyorum mesela biz ğündüz çok kısa uyuyoruz bazen 10 maksimum 30 dakika gibi haliyle uykusunu alamadığı için ğündüz hala en az 4 kez uykuya gidiyoruz sizlerde de durum böyle mi

Emel C.
19 Temmuz 2026 09:09
Ayına göre uyku planı dediğimiz şeyi aslında babysferde yapıyor bu uygulamayı çok seviyorum o yüzden. Bazen bebeğimi ne zaman uyutmam gerektiğini bilemiyordum bu uygulama sayesinde çözdüm. Uyudu uygulaması ödeme yapmaya değer mi peki? Siz ücretli mi kullanıyorsunuz? Bu uygulamadan farkı nedir merak ettim. Ona göre ödeme yapıp kullanabilirim

Emel C.
19 Temmuz 2026 09:14
Benim bebeğim 5aylık gündüz uykuları hep kucakta oluyor ya da kucaktaki pozisyonu bozmadan yan yana yatırıyorum. Rutin çok farkediyor. Bezini değiştirirken anlıyor uyuyacağını hatta yatak odasına öylesine giriyoruz bazen ağlıyor uyucak sanıp. Küçükken bana da uykusu olan bebek uyur diyorlardı ama öyle bir şey yok uyumadığı zaman uyumamak için daha çok direniyor. Bebeğin uyudukça uyuyası geliyor.
G
Gizem Ö.
19 Temmuz 2026 09:33
Ben uyku problemi olan annelere şunu sormak istiyorum mesela biz ğündüz çok kısa uyuyoruz bazen 10 maksimum 30 dakika gibi haliyle uykusunu alamadığı için ğündüz hala en az 4 kez uykuya gidiyoruz sizlerde de durum böyle mi
Z
Zahide.
19 Temmuz 2026 09:45
Evet benim bebeğim 5.5 aylık 30 dk dan 4 uyku yapıyor gece 12 saat uyuyor doktoru yetişkin gibi uyuyor çok güzel dedi ama ben biraz uzun uyusun istiyorum
Yükleniyor...