Uyku Eğitimi

415 görüntüleme
A

Akile B. ..

17 Ocak 2026 13:24
5 aylık olduk dün uyku eğitimi vermek istiyorum kimden alabilirim ne yapabilirim
M

Merve

17 Ocak 2026 15:03
Verebilirseniz kendiniz bir düzen oluşturun derim. İnstagramdan uyuyanbebek takip edin 5 aylık bebek günde kaç saat uyur kaç uyku yapar gibi takip edip ona göre bir rutin oluşturabilirsiniz
Emel C.

Emel C.

17 Ocak 2026 15:10
Ben uyudu uygulamasını kullanıyorum kendim bi duzen olusturdum uyku takibi yapıyorum ordan çok işime yaradı
A

Akile B. ..

17 Ocak 2026 15:52
Şöyle birde sallayarak uyutuyordum bunu bırakmak istiyorum çünkü iyice zorlamaya başladı gece uyandığında her seferinde aynısını istiyor
Emel C.

Emel C.

18 Ocak 2026 23:59
Sallamayı bırakmak zor ben bıraktım ama hala arada sallanmak istiyor uyku eğitimi videoları izlerseniz orda ufak tefek anlatiyorlar ben yanımda yaptırmaya başladım önce hiç ellemedim mamasını içti emziğini verdim dondu dolandı sonunda uyudu bi 30 40 dakika sürdü şuan yine yanımda uyuyor sonra besigine yatırıyorum bende yavaş yavaş nezihe alistiricam inşallah gerçekten zor ve uzun bir süreç kendinizi hazır hissetmiyorsanız sinirleriniz bozulabilir 😂
A

Akile B. ..

19 Ocak 2026 10:03
Alıştırmak çok kolay ama bırakmak zor değilim ama başlamam lazım böyle her gece uykusuzluk çekiyorum geceleri sık uyanmaya başladı napcamı şaşırdım
Ceren

Ceren

Premium Üye
19 Ocak 2026 10:20
uyku eğitimi aldım başaramadım 7 aylık kızım gece 7-8 kez uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım uyanıklığa dikkat ediyorum yine de olmuyor eğitim vermek gerçekten sabır gerektiriyor ben ağlamalarına hiç dayanamıyorum kızım da çok direniyor saatlerce ağlıyor artık mecbur destek verip uyutuyorum
A

Akile B. ..

19 Ocak 2026 13:23
Benim de aynı yatıyor 20 dk sonra uyanıyor tam daldı diyorum uyanıp geliyor aslında sabırsız bir insanım ama ne yapamam lazım bilmiyorum @Ceren hanım sosyal medya bakınca uyku eğitimi alınca herşey daha güzel miş gibi geliyor gün geçtikçe daha da bozuldu kendimde uykusuzluk yorgunluktan şaşırdım
K

Kübra Y.

19 Ocak 2026 13:27
Merhabalar @Fatma Uygur uyku danışmanı. Onu takip edip bilgi alabilirsiniz instagram üzerinden
A

Akile B. ..

19 Ocak 2026 13:40
Merhaba@Kübra Yüksel desteği azaltmam ve bırakmamı söyledi
Ceren

Ceren

Premium Üye
19 Ocak 2026 13:50
@Emel Coşar bebeğiniz direnmedi mi nasıl yaptınız acaba ben çok yoruldum denemekten ama böyle de çok yorucu
Ceren

Ceren

Premium Üye
19 Ocak 2026 13:52
@Akile Beydili sizi çok iyi anlıyorum durumunuz varsa alın tabi uyku eğitimi sadece her bebekte etki etmiyor bence belki sizin bebişiniz uyur 🥹
Emel C.

Emel C.

19 Ocak 2026 14:14
Ceren
@Emel Coşar bebeğiniz direnmedi mi nasıl yaptınız acaba ben çok yoruldum denemekten ama böyle de çok yorucu
Evet çok direndi agladigi çok oldu hala tam desteksiz uyuyor denilemez ama eskisi kadar direnmiyor bazen mama içerken uyuya kaliyor zaman tanımak ve sabırlı olmak lazım ve dediğiniz gibi her bebekte aynı etki olmuyor
Ceren

Ceren

Premium Üye
19 Ocak 2026 14:25
Emel Coşar
Evet çok direndi agladigi çok oldu hala tam desteksiz uyuyor denilemez ama eskisi kadar direnmiyor bazen mama içerken uyuya kaliyor zaman tanımak ve sabırlı olmak lazım ve dediğiniz gibi her bebekte aynı etki olmuyor
normalde bebek öğrenilmiş çaresizlik yaşar diyolar ben yaşadım resmen iki kez denedim ve hiç alışmadı katıla katıla ağladı büyüyünce geçer inşallah diye bekliyorum 🤦🏻♀️ mama alsaydı daha rahat olurdu belki sadece emiyor bağımlu hale geldi bence
A

Akile B. ..

19 Ocak 2026 14:37
@Ceren inşallah 🤲 yorucu olmaya başladı artık kimden alacağımı bilmiyorum
Emel C.

Emel C.

19 Ocak 2026 14:49
Ceren
normalde bebek öğrenilmiş çaresizlik yaşar diyolar ben yaşadım resmen iki kez denedim ve hiç alışmadı katıla katıla ağladı büyüyünce geçer inşallah diye bekliyorum 🤦🏻♀️ mama alsaydı daha rahat olurdu belki sadece emiyor bağımlu hale geldi bence
Ben ona pek katılmıyorum ya bırakıp aglamasini beklemek bana hoş gelmiyor ben her ağladığında kucağıma alıp sakinleştirdim çok katı olmamak lazım ve gerçekten her bebek için uygun değil bazı bebekler gerçekten anneye yapışıp uyumak istiyor valla ben yanımda uyuyunca kıyamıyorum bırakmaya ama gerçekten zor oluyor uykusuzluk zaten yaşına girmeye yakin uykuları uzuyormuş inşallah hepimiz için uyku dolu zamanlar bir an önce gelir
A

Akile B. ..

19 Ocak 2026 16:50
@Emel Coşar ağlayarak dayanamam bi yerden başlamak lazım peki siz nasıl bıraktınız sallanmayı eğitim mi aldınız
Emel C.

Emel C.

19 Ocak 2026 22:41
Akile Beydili
@Emel Coşar ağlayarak dayanamam bi yerden başlamak lazım peki siz nasıl bıraktınız sallanmayı eğitim mi aldınız
Hayır eğitim almadım videolar izledim kendime bebegimde göre bir yol belirledim benim ilk amacım sallamaktan kurtarmaktı yatağımı güvenli hale getirdim heryere yastıklar koydum sırayla hepsine kafasını koydu agladigi zaman kucağıma alıp sakinlestirdim sonra tekrar yatağa koydum bende yanına yattım dolandıkça uykusu geliyor ve yoruluyor zaten sonra uykusu geliyor birde uykudan önce yormaya çalışıyorum oyun falan oynatıyorum babasına veriyorum bogusuyorlar biraz yada duş aldırıyorum ya en önemlisi bence günlük bi rutini oluşturup gün içinde uyku saatlerine dikkat etmek ve yormak yoksa uyumuyorlar arkadaşlar belkide benim bebeğim şansıma uyuyor bir fikrim yok o yüzden deneme yanılma yöntemiyle çözülüyor inşallah yardımcı olabilirim
A

Akile B. ..

20 Ocak 2026 10:56
Bende araştırma yapıyorum video izliyorum ya da bizimkisi uyku sevmiyor gün içinde yormaya çalışıyorum bizde deneyerek öğrenicez teşekkür ederim 😊
E

Emn

21 Ocak 2026 01:39
Biz Gülnazik hanımdan eğitim aldık.instagramdan iletişime geçebilirsiniz biz memnun kaldık.Sallanarak uyuyordu kızım şükür bıraktık sallamayı👍
A

Akile B. ..

21 Ocak 2026 14:03
O kadar çok mecra var ki kimden alacağımı karar vermek çok zor birde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir