Uyku Eğitimi
1891 görüntüleme
Y
Yağmur G. T.
9 Ekim 2025 21:27
Sevilay Şen-Rotamız Uykudan uyku eğitimi alan var mı acaba? Ya da uyku eğitimi alıp memnun kaldığınız bir uzman var mı
S
Sevgi T.
30 Ağustos 2026 10:37
Sevilay Şen-Rotamız Uykudan uyku eğitimi alan var mı acaba? Ya da uyku eğitimi alıp memnun kaldığınız bir uzman var mı
Merhabalar, ben Sevilay Şen’den eğitim aldım . (Rotamız Ağlamasız Uyku ) Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim zira işimle alakalı 2 aylık bir boşluğum vardı geniş geniş uyku eğitimi veririz oturur sistem eylülde başlarım diyordum çocuğum 10 aylıktı başladığımızda süreç zaten uzun bir aylık bir eğitim ancak tamamen zaman kaybı benim için zaten destekli uyuyan çocuğumu başka başka desteklere alıştırdı bilgi ve teknik anlamında çok zayıf eğitim boyunca 3 tane bilgilendirme mesajı attı eğitim bundan ibaret biri uyku aralıkları buna göre uyutup uyandırın ikincisi al bırak al bırak süreleri 3. Sü neydi hatırlamıyorum bile bir eğitmen bir danışman yetkinliği yok maalesef bir şeylerin yolunda gitmediğini söylediğimde diş sürecidir emekleme yürüme sürecidir konuşma sürecidir yeni gelişmeler uykuları bozar dedi bir hafta bile düzelmedi ki uykumuz bozulsun kaldı ki büyüme çağında bir bebeğin her gün yeni gelişmesi olacak tabiki ne yazık ki sorunlarımızı çözmedi anlaşma sağlamadan önce defalarca telefonla konuştuğum danışmanım anlaşma sağlanıp ödemeyi aldıktan sonra şak diye çalışma şartlarını attı zaten şartları görseniz nasıl bir takip anlarsınız . Şöyle ki ; Haftasonu çalışmıyor , hafta içi mesai ve dönüş saatleri 10.00-20.00 ses kaydı olarak dönüş yapıyor arama zaten yok çıkmıyor aramalara kullandığı hat kapalı sadece whatsapp bilemiyorum ya çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için zaman ve emek kaybı ben daha çok araştırıp şundan mıdır bundan mıdır uyku aralıklarımızı mı açalım diyordum resmen ben yönlendiriyordum hayatım da böyle kötü bir hizmet almadım doğrusu kimseye de önermiyorum . Sosyal medyada ki paylaşımlara aldanmayın doğrudan referanslı tanıdığınız birinin çalışıp memnun kaldığı bir danışman varsa onlarla çalışın derim sosyal medya yanıltıcı olabiliyor .
S
Sevgi T.
30 Ağustos 2026 10:53
Merhaba sevilay şen /rotamız uyku dan eğitim alan var mı acabaaa
Maalesef ben varım , Sevilay hanımın hizmet verdiği alanda bir yetkinliği olduğunu düşünmüyorum takibi düzenli değil bilgilendirmesi zayıf teknikleri çok anam babam usulü sosyal medyadan gördüklerinizi tek tek uygulayalım belki tutar desek ancak Sevilay hanımın tavsiyeleriyle eş değer olduğunu düşünüyorum . Zira sistemli bir çalışması tekniği yeterince aydınlatması yoktu biz de hiç bir iş yaramadı bunu ilettiğim de de yardımcı olmadı bizim için olumsuz bir deneyimdi çalışmak isteyen olursada mesai saatlerini baştan sorsun zaten nasıl bir takip olduğu anlaşılacaktır .
Yükleniyor...