Uyku Arkadaşı Uyurken Sorun Oluşur mu
108 görüntüleme
D
Didemskelebek
Premium Üye
22 Nisan 2026 12:17
Osman Hoca’nın videolarını gördüğüm kadarıyla güvenli uyku kriteri olarak hiçbir nesneyi yatakta istemiyor ancak benim kızım uyku arkadaşlarını incelerken uyuya kaldığını gözlemledim bazen ağzına götürüyor ve öyle uyuyor açıkçası bana biraz tehlikeli de geldi bu konu hakkında ne düşünüyor sayın yapay zeka☺️

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye22 Nisan 2026 12:20
Uyku Arkadaşı Kullanımı ve Güvenliği
Bebeğinizin uyku arkadaşı olarak kullandığı nesneler, doğru seçilmediği takdirde uyku güvenliği açısından risk oluşturabilir.
Olası Riskler:
Boğulma: Küçük nesneler, bebeğinizin ağzına veya burnuna girerek boğulma tehlikesi oluşturabilir.
Sıknanma: Büyük ve yumuşak nesneler, bebeğinizin yüzünü kapatabilir ve nefes almasını engelleyebilir.
Güvenli Uyku Arkadaşı Seçimi:
1. Uygun Boyut: Bebeğinizin ağzına veya burnuna girmeyecek büyüklükte nesneler seçin.
2. Sert Olmayan Malzemeler: Yumuşak ve sert olmayan malzemelerden yapılmış nesneler tercih edin.
3. Gözetim: Bebeğinizin uyku arkadaşı ile uyumasını gözetim altında tutun.
Alternatif Çözümler:
Uyku Çantası: Bebeğinizin rahat uyuması için uyku çantası kullanabilirsiniz.
Hafif Battaniye: İnce ve hafif bir battaniye ile bebeğinizi örtebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Akşam Uykusu
2. Uyku Eğitimi
3. Aynı Saatte Uyanıyor Lütfen Yardım Edin
Bebeğinizin uyku arkadaşı olarak kullandığı nesneler, doğru seçilmediği takdirde uyku güvenliği açısından risk oluşturabilir.
Olası Riskler:
Boğulma: Küçük nesneler, bebeğinizin ağzına veya burnuna girerek boğulma tehlikesi oluşturabilir.
Sıknanma: Büyük ve yumuşak nesneler, bebeğinizin yüzünü kapatabilir ve nefes almasını engelleyebilir.
Güvenli Uyku Arkadaşı Seçimi:
1. Uygun Boyut: Bebeğinizin ağzına veya burnuna girmeyecek büyüklükte nesneler seçin.
2. Sert Olmayan Malzemeler: Yumuşak ve sert olmayan malzemelerden yapılmış nesneler tercih edin.
3. Gözetim: Bebeğinizin uyku arkadaşı ile uyumasını gözetim altında tutun.
Alternatif Çözümler:
Uyku Çantası: Bebeğinizin rahat uyuması için uyku çantası kullanabilirsiniz.
Hafif Battaniye: İnce ve hafif bir battaniye ile bebeğinizi örtebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Akşam Uykusu
2. Uyku Eğitimi
3. Aynı Saatte Uyanıyor Lütfen Yardım Edin
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...