Uyku

45 görüntüleme
M

Merve ..

16 Nisan 2026 07:34
9 aylık gündüz 3 uyku yapıyor toplam 3 saat 3.20 dk civarı normal mi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

16 Nisan 2026 07:35
9 Aylık Bebeklerde Uyku Süresi

9 aylık bebeklerin gündüz uyku süresi genellikle 2-3 saat arasındadır. Ancak her bebek farklıdır, bu nedenle bazı bebekler daha fazla veya daha az uyuyabilir.

Normal Uyku Süresi

Amerikan Uyku Vakfı'na göre, 9 aylık bebeklerin gündüz uyku süresi 2-3 saat olmalıdır.
Diğer kaynaklara göre, 9 aylık bebeklerin gündüz uyku süresi 2,5-3,5 saat arasında olabilir.

Kişisel Durumunuz

Bebeğiniz 9 aylık ve gündüz 3 uyku yapıyor, toplam uyku süresi 3 saat 3 dakika 20 saniye civarında. Bu süre, normal uyku süresi aralığında yer alıyor.

İpuçları

Bebeğinizin uyku düzenini izleyin ve ihtiyaçlarına göre ayarlayın.
Uyku ortamını uygun hale getirin (örneğin, karanlık, sessiz, rahat bir uyku alanı).
* Bebeğinizin uykusunu desteklemek için bir uyku rutini oluşturun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 3 Aylık Uyku Süresi
2. Gündüz Kaç Uyku Olmalı?
3. 3 Aylık Uyku Düzeni
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
S

Sevdenur B.

16 Nisan 2026 10:17
Ben 2 uyku yaptırıyordum çünkü 3 uyku ile gece uykusu geç saatlere kalıyordu. İlk uykusu 11.30 gibi diğer uykusu 15.30 gibi olunca gece uykusu sarkmıyor
M

Merve ..

16 Nisan 2026 20:20
3 uyku yapıyor sabah 6 civarı uyanıyor 8.30 gibi uyuyor 9.30 uyanıyor bu sebeple öğlen bir kez daha ikindi de bir kez olmak üzere 3 uyku istiyor aralarda zor bile tutuyorum uyudugunda sabah 1 öğlen 1 ikindi de 20 dk uyuyor çok mu uyuyor sizce

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir