3 Aylık Uyku Düzeni
119 görüntüleme
N
Nezahat E. ..
18 Ağustos 2025 02:35
Merhabalar (üç aylık) akşam saat 9-10 arası muhakkak gece uykusuna geçirdiğim bebeğim önce saat bir gibi daha sonra üç gibi ve en son beş gibi uyanıyor. Saat altıyı geçmeden yeniden uyanıyor ve uyku durumunu gündüz uykusuna çevirip saat başı uyku istiyor. Gece uykusuna geçmeden önce yedi gibi küçük bi kestirme yapıyor uyutmamak için çabalasam da çok huzursuz oluyor bu kez. Tabi böyle olunca uykuya geçmesi güç oluyor. Gece sürekli uyanmaları nasıl çözebilirim yada bu durum normal mi ?

Mihriban Y. ..
18 Ağustos 2025 04:33
Benim de bebeğim 3 aylık gece uykusuna 8 de mutlaka yatırmış oluyorum dediğiniz gibi istisna hariç genelde 1 -3- 5 gibi uyanır en son da saat 6 ,6:30 gibi gece uykusu biter. 1,5 saat uyanık tutup sonra gündüz uykularına yatırıyorum ortalam 4 gündüz uykusu yapıyor 5 ten sonra artık uyutmamaya çalışıyorum.

Mihriban Y. ..
18 Ağustos 2025 04:33
Ayına göre normal diye biliyorum

Ayşegül A.
18 Ağustos 2025 05:54
Benim bebeğim de 3 aylık.gece uykusuna saat 8-9 buçuk arası geçiyor.gece 2-3 gibi uyanıyor emziriyorum.sonra 2 saatte bir oluyor.5-6 arası net uyanıyor.bugün 6 da uyandı en son.7 de bir daha uyudu.saat 9-10 arası bir daha uyumak istiyor.öğlen ve öğlenden sonra da 2 kere daha.normal bir durum tabi.ben de sabah 5 te uyanma olayı nasıl kaldırıcaz diye düşünüyorum.en azından gece 3-4 te uyansa sabah 7 ye kadar tekrar uyusa uykusunu daha iyi alır sanırım.alışkanlık yaptı sanırım yada akşamdan gece 3 e kadar uykusunu alıyor demekki sonra 2 saate döndürüyor diye düşünüyorum.İlerleyen aylarda teke düşer uyanması.belli bi aydan sonra gece açlık uyanması yapmıyormuş.sabredicez dayanıcaz illa bir gün düzenini sağlayacak zaten.benim saat 5 kabusum oldu ama bugünler de geçicek.allah yardımcımız olsun 😊
N
Nezahat E. ..
18 Ağustos 2025 08:19
Yalnız değilmişim demek ki normal bi durummuş dönüşleriniz için teşekkür ederim :)
M
Merve A.
18 Ağustos 2025 08:34
Benim bebeğim 2,5 aylık ben gündüzleri yatağında uyutamıyorum. Meme ağzında kucağımda uyuyor. Emzik tutmuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz
N
Nezahat E. ..
18 Ağustos 2025 11:52
Dalmaya yakın ben yatağa alıyorum öyle uyutuyorum