Tükendim...

834 görüntüleme
D

Duygu ..

22 Temmuz 2026 16:58
Kızımı çok seviyorum ama artık kendimi tükenmiş hissediyorum. Kontrol mekanizmam hep açık susuz kaldı mı bez sayısı ne aç mı uykusu düzenli gitsin yürüyüşe çıkalım temiz hava alsın.... sürekli hayatı onun için yaşıyorum kendim için yaptığım hiç bişey kalmadı sanki. Sadece o uyuduğu zaman kendime vakit ayırabiliyorum bu aralar uykuyada direniyor belki de benim stresimi hissediyor. Tahammül seviyemde azaldı herkese her şeye karşı. Yorgunluk uykusuzluk hepsi beni zorluyor artık. Bu durum nasıl geçer? Benim gibi zorlanan var mı acaba yoksa ben mi çok hassas kaldım bu işte
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 23:02
Duygu
Çok teşekkür ederim :) deneyeceğim bebeğim şu an 5 aylık işten önce terapiye başlayacağım sanırım sonra iş içinde cesaretimi toparlarım umarım :)
Benim bebeğimde 5 aylık ağustos 6 iş başı bende bir ara doktora gitmeyi düşündüm özellikle eşim çok ısrar etti bana baktıkça üzüldüğünü dile getiriyordu sonrasında bir sabah benim kafamda bir şimşek çaktı ve ücretsiz izin alacakken vazgeçtim. Öncelikle uzman desteği kesinlikle çok önemli en azından bir adım atarsanız gerisi gelicektir size inanıyorum 🙏🏻 biz anneler çok güçlüyüz 🌸
S

Songül

22 Temmuz 2026 23:07
Duygu
Sadece kayınvelidem yakınımda yaşıyor ama çok fazla yardım istemiyorum tabi kendimce alındığım konular var lohusalık yada hormonlardan tabi onu da biliyorum ama aşamıyorum tekrar yardım istemeyi dilim varmıyor :(
Cok zor birsurwc esim sekizde gelıypr . Bemde cok bumalıncs parka g7nderiyğrum . Yrım saatte olsa tek kalmak cok iyi gelıyor Esiniz anşayosşı ise aksamları yurusinler birlikte .evet yorgun geliyorlar ama biz de kendimize ait bir zsman yaratmalıyiz
D

Duygu ..

22 Temmuz 2026 23:09
Songül
Cok zor birsurwc esim sekizde gelıypr . Bemde cok bumalıncs parka g7nderiyğrum . Yrım saatte olsa tek kalmak cok iyi gelıyor Esiniz anşayosşı ise aksamları yurusinler birlikte .evet yorgun geliyorlar ama biz de kendimize ait bir zsman yaratmalıyiz
Evet bunu deneyeceğiz şimdi böyle bi anlaşma yaptık bakalım süreç nasıl gelişecek
S

Songül

22 Temmuz 2026 23:11
Duygu
Evet bunu deneyeceğiz şimdi böyle bi anlaşma yaptık bakalım süreç nasıl gelişecek
Bazen arada kontrolü bırakmak gerwkiyor. Imarım her sey güzel gider .
A

Ayşe H. B.

23 Temmuz 2026 09:02
Hatice Erol
bakıcı ile bu süreci ilerleteceğim, aslında annem bakıcaktı ama rahatsızlık geçirdi bakıcı buldum beğenmedim şimdi farklı bir bakıcı arıyorum bebeğime kimse ben gibi bakamaz elbet.. ancak bir yerden de başlamak gerekiyor annem en azından başlarında durur diye planladık inanın çalışmayı akıl sağlığım için istiyorum evde sürekli bir panik ve bir şey olacak kaygısıyla geçiriyorum en azından mentalimi toparlarsam bebeğimede daha iyi olabileceğim, hormonlarım düzelmedi halen lohusayım ve inanın çok kötü bir lohusalık geçirdim ben burda size anlatsam halinize şükredersiniz o yüzden yine de hamdolsun diyorum. Eğer işe dönmeyi düşünüyorsanız çekincelerinizi biraz olsun bırakıp sizde bir adım atın. Geçen Osman hocam içini dök köşesi yapmıştı çalışan annelerin sesleri vardı hepsi umut verici şeyler söylemişti. Biraz cesaretle halledemeyeceğimiz hiçbir şey yok inanın 🙏🏻
Ben de işe sönmek için bakıcı aradım denedik ama bebeğim katıla katıla ağladı kadın vazgeçti. Daha anne kuzusu durmaz oyalayacak bir şey yok dedi. Kaldı öyle. Bend e çalışıp kendim için onu olsun yapmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum 😕
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
23 Temmuz 2026 09:08
Ayşe Hülda Bayraktar
Ben de işe sönmek için bakıcı aradım denedik ama bebeğim katıla katıla ağladı kadın vazgeçti. Daha anne kuzusu durmaz oyalayacak bir şey yok dedi. Kaldı öyle. Bend e çalışıp kendim için onu olsun yapmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum 😕
Allah yardımcımız olsun :( bakalım bende bakıcı deniyorum olmazsa annem bakıcak mecbur. İnşallah en kısa sürede çözüm buluruz 🙏🏻
A

Ayşe H. B.

23 Temmuz 2026 09:09
Hatice Erol
Allah yardımcımız olsun :( bakalım bende bakıcı deniyorum olmazsa annem bakıcak mecbur. İnşallah en kısa sürede çözüm buluruz 🙏🏻
Amin inşallah
F

Fatma Y. ..

23 Temmuz 2026 09:31
Merhabalar 4 yaş 5 aylık oglum dogdugundan beri kanser le ugrastik 2 yildir da otizmle ugrasiyoruz özel eğitimler hastaneler vs . 14 aylık da kiz bebegim sukur iyi o da cok minyon yemek cok az yiyor uğraştırıyor. Üstelik calisan bir anneyim . Bazen bende sizin gibi hissediyorum sonra oturup daha zor durumdaki insanlari düşünüyorum ve halime şükrediyorum. Cok sukur Rabbim iki evlat nasip etmis bana diye şükrediyorum
D

Duygu ..

23 Temmuz 2026 09:35
Fatma Yusuf
Merhabalar 4 yaş 5 aylık oglum dogdugundan beri kanser le ugrastik 2 yildir da otizmle ugrasiyoruz özel eğitimler hastaneler vs . 14 aylık da kiz bebegim sukur iyi o da cok minyon yemek cok az yiyor uğraştırıyor. Üstelik calisan bir anneyim . Bazen bende sizin gibi hissediyorum sonra oturup daha zor durumdaki insanlari düşünüyorum ve halime şükrediyorum. Cok sukur Rabbim iki evlat nasip etmis bana diye şükrediyorum
:( çook geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur bebeğiniz :( allah bizi evlatlarımızla sınamasın gerçekten sağlık her şeyden daha önemli bende şükretmeye çalışıyorum tabi allah daha beterinden sakınsın. Her şeye rağmen bu kadar güçlü olduğunuz için kendinizle gurur duymalısınız :)
F

Fatma Y. ..

23 Temmuz 2026 09:39
Teşekkür ederim bide desteği minimal olan eşim tum yük omuzlarimda neredeyse ama onlar icin güçlü olacam bu günler gecici bilium cok güzel gunlerimiz olacak Allah'ın izniyle. Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin
D

Duygu ..

23 Temmuz 2026 09:41
Fatma Yusuf
Teşekkür ederim bide desteği minimal olan eşim tum yük omuzlarimda neredeyse ama onlar icin güçlü olacam bu günler gecici bilium cok güzel gunlerimiz olacak Allah'ın izniyle. Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin
O kadar çok anne ile konuşuyorum ki tam destek veren bir eş daha şimdiye kadar görmedim :)
S

Seda .. Ç.

24 Temmuz 2026 07:45
Fatma Albina U
Merhaba duygu hanım sizin yaşadığınız herşeyi birebir yaşayan bir anne olarak yazıyorum ve 6. Aydan beridir çalışıyorum üstelik işe kızımla gidip geliyorum bir aydır süt alerjimiz yüzünden iki güne bir süt ürünleri denemek için hastaneye gidiyoruz tükendim hatta bitmiş durumdayım

Hayatı onun için yaşıyorum bende evet
İşe nasıl gidiyorsunuz özel değilse ne iş yapıyorsunuz acaba ben de çalışmak istiyorum benim kızım da 6 aylık
F

Fatma b.

24 Temmuz 2026 09:08
Fatma Yusuf
Allah yardımcın olsun Rabbım mükafatlandırsın kolaylaştırsın sana güç ve huzur mutluluk versin. Eşine de farkındalık, şefkat, sevgi sana karşı versin Rabbim amiin
G

Gamze G.

24 Temmuz 2026 22:46
Fatma bdr
Aynı şeyleri yaşıyoruz, üstelik bebeğim kolik. Ve eşim sürekli beni üzüyor, sürekli eleştiriyor. Sarılma şefkat yok. Evde bazen mutfakta bir şeyler oluyor bazen olmuyor. Eşime ne desem kendini yetersiz hissedip alınıp bana karşı tavır alıyor, her şeyi yanlış anlıyor. Ve ben her gün Bez sayısı, emme sayısı süresi, uykusuz bazen aç, kendimi eşimden korumaya çalışıyorum stresten sütümü 2 kere kesti sağımla toparladım. Ama bu süreçte sağıma zaman ayırmak çok zordu. Burada kimsem de yok. Arkadaş, anne, dost hiç kimse..Hala bebeğime gülmeye çalışıyorum, ona yansımasın diye. Bebeğimi bırakıp tuvalete gidemiyorum yanında olmayınca ağlıyor morarıyor nefessiz kalıyor. Oraya da onunla gidiyorum. Aynaya bakamıyorum ben neyim kimim bilmiyordum. Uzun zamandır eşim benimle uyumuyor. Geceleri de hala sürekli emiyor. Günde bazen 3 bazen 2 saat uyuyorum.
Allah yardımcınız olsun hakkınızda her şeyin en hayırlısı en güzeli en iyisi olsun. Yazdıklarınızı okurken size kocamam sarılmak istedim. Umarım eşiniz bir an önce bu davranışlarını düzeltir ve sizin gibi mükemmel bir anneyi mükemmel bir eşim kıymetini bilir ve ona hak ettiği değeri verir aminnnn inşallah. Size kocaman sarılıyorum. Gerçekten muhteşem bir annesiniz her şey her şey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız iyi ki❤️❤️❤️
F

Fatma b.

25 Temmuz 2026 06:32
Gamze Gamze
Allah yardımcınız olsun hakkınızda her şeyin en hayırlısı en güzeli en iyisi olsun. Yazdıklarınızı okurken size kocamam sarılmak istedim. Umarım eşiniz bir an önce bu davranışlarını düzeltir ve sizin gibi mükemmel bir anneyi mükemmel bir eşim kıymetini bilir ve ona hak ettiği değeri verir aminnnn inşallah. Size kocaman sarılıyorum. Gerçekten muhteşem bir annesiniz her şey her şey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız iyi ki❤️❤️❤️
Yüzümde gülümseme oluştu, çok teşekkür ederim ♡ Kocaman sarılma ve içten duanız için çok sağolun ♡ İyi dileklerinizin kat kat fazlasını Rabbim o güzel gönlünüze sizlere nasip etsin 請
G

Gamze G.

25 Temmuz 2026 07:34
Fatma bdr
Yüzümde gülümseme oluştu, çok teşekkür ederim ♡ Kocaman sarılma ve içten duanız için çok sağolun ♡ İyi dileklerinizin kat kat fazlasını Rabbim o güzel gönlünüze sizlere nasip etsin 請
Amin inşallah çok teşekkür ederim bilmukabele 🥰❤️❤️🌸
J

Jale K.

25 Temmuz 2026 09:15
Aynı şeyleri yasıyoruz uykusu dısında kendıme ayırabıldıgım vakıt neredeyse yok.memleketteyım bıraz hafiflıyorum arada ama buradada kucagımdan inmemeyi tercih edıyor.yakında donecegız bızde tamamarn desteksizliğe [devam.ben](devam.ben) bugunleride ozleyecegımı dusunerek kendımı strese sokmamaya calısıyorum.keyıf almaya calısıyorum ben olmasam ogrenemeyecegı yapamayacagı yasamayacagı deneyımleri dusunuyorum bırlıkte ogrendıklerımı hıssettıklerımı ona bakınca dünyanın durdugunu dusunuyorum gecıyor hersey hıssetmıyorum kollarım nekadar agrıdı sırtım agırdımı vs
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir