Tsh Yüksekliği
136 görüntüleme
E
Eda S.
10 Mart 2026 00:59
11 aylık tsh 8.94 serbest t4 1.51 nasıl bir yol izlemek gerekiyor doktor kontrolüne de gideceğim benim gibi bebişinin değerleri yüksek olanlar var mı ne söylendi

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye11 Mart 2026 01:21
Merhaba,
TSH yüksekliği konusunda endişe duyduğunuz için öncelikle doktor kontrolüne gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Doktorunuz, bebeğinizin değerlerini değerlendirerek uygun bir yol haritası çizecektir.
Bu konuda forumda bazı paylaşımlar var. Bazı annelerin bebeklerinde TSH yüksekliği görüldüğü ve doktor kontrolünde oldukları belirtiliyor.
Bebeğinizin değerleri 11 aylıkken TSH 8.94, Serbest T4 1.51 çıkmış. Doktorunuzun tavsiyelerine uymanız ve gerekli kontrolleri yaptırmanız önemlidir.
Doktorunuz muhtemelen:
1. Bebeğinizin değerlerini yakından takip edecek,
2. Gerekli tetkikleri yapacak,
3. Uygun tedavi veya takip planını belirleyecektir.
Endişelerinizi doktorunuzla paylaşarak, bebeğinizin sağlığı için en iyi kararı alabilirsiniz. Geçmiş olsun.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Tsh Yüksekliği
2. Gebelik ve Hipotiroid
3. Bebekte Tsh Değeri
TSH yüksekliği konusunda endişe duyduğunuz için öncelikle doktor kontrolüne gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Doktorunuz, bebeğinizin değerlerini değerlendirerek uygun bir yol haritası çizecektir.
Bu konuda forumda bazı paylaşımlar var. Bazı annelerin bebeklerinde TSH yüksekliği görüldüğü ve doktor kontrolünde oldukları belirtiliyor.
Bebeğinizin değerleri 11 aylıkken TSH 8.94, Serbest T4 1.51 çıkmış. Doktorunuzun tavsiyelerine uymanız ve gerekli kontrolleri yaptırmanız önemlidir.
Doktorunuz muhtemelen:
1. Bebeğinizin değerlerini yakından takip edecek,
2. Gerekli tetkikleri yapacak,
3. Uygun tedavi veya takip planını belirleyecektir.
Endişelerinizi doktorunuzla paylaşarak, bebeğinizin sağlığı için en iyi kararı alabilirsiniz. Geçmiş olsun.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Tsh Yüksekliği
2. Gebelik ve Hipotiroid
3. Bebekte Tsh Değeri
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...