Gebelik ve Hipotiroid

128 görüntüleme
A

Ayşe A.

3 Eylül 2025 10:31
Bu yılın başında kadın doğum doktorum hipotiroidim olduğunu söyledi ve bir ay levotiron 25mg kullandım. Hemen arkasından hamile kaldım ve 10 haftalıkken düşük yaptım. Aradan 6 ay geçti şimdi 6 haftalık hamileyim. Dün sağlık ocağında kan testi verdim TSH 2,54 çıktı, herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor randevum 2 hafta sonra. 2 haftada bebekime bir şey olur mu endişelenmeli miyim?
K

Kübi Y.

3 Eylül 2025 11:07
Bende aynı şekilde düşük yaptım endokrin uzmanına gttim tsh 3 çıkıyordu ultrason vb yapıldı haşimato teşhisi koyuldu ama bunun düşükle alakalı ilişkilendirilebilemeyiz dedi,ama hamile kalmadan önce ve hamile kalırsan 2.5altında olmalı tsh dedi ve euthyrox 25kullandım hamilelik boyunca ve hamile kalmadan önce.endokrine gidin siz de bir an önce endşelenmeyin ,çok da yüksek bir değerde değil zaten tsh değeriniz
A

Ayşe A.

3 Eylül 2025 11:42
Teşekkür ederim 🌺
N

Nadya K.

8 Eylül 2025 11:06
Bende de hamilelikte çıktı 3,4 olarak. Başından beridir levitron 25mg kullanıyorum. Dahiliye kontrollündeyim her ay. Ama korkmayın bebeğe bir şey olmaz
A

Ayşe A.

11 Eylül 2025 00:49
Teşekkür ederim 🌺 yalnız benim başıma gelmediğini bilmek biraz içimi rahtlattı
Tuba S.

Tuba S.

22 Eylül 2025 08:55
Bende de var kızıma hamileyken 4,5'tan aşağıya inmedi ama yine de tabii ki kontrol altında olmak en doğrusu siz önleminizi alın gerisi Allah'tan
S

Selin A.

25 Eylül 2025 16:45
Benimde hamilelğimin başında 4.4 çıktı, 2.80 civarında devam ediyor. Her ay dahiliye kontrolüne gidiyorum. Endişelenmeyin inşallah hiç bir şey olmaz 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir