Sütüm Azaldı

500 görüntüleme
H

Hadiye Ç.

30 Ağustos 2026 14:52
Merhaba bebeğim 4.5 aylık sağımla besliyorum ve sütüm fazlaydı göğüslerim acırdı günü geçtiği için dökmek zorunda kalırdım ama bir aydır azaldı sagdıgımı veriyorum nasıl artırırım veya artarmı🥺
R

Rabia A.

30 Ağustos 2026 15:13
Trendyolda gegi emziren annelere özel destekleme çayı var ben işe yaradığını düşünüyorum sütüm azdı bol su sık emzirme ve bu çayla birlikte göğüslerim şiş şekilde uyanıyorum
Ö

Özge Ş.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 15:15
Rabia Akçalı
Trendyolda gegi emziren annelere özel destekleme çayı var ben işe yaradığını düşünüyorum sütüm azdı bol su sık emzirme ve bu çayla birlikte göğüslerim şiş şekilde uyanıyorum
Adı nedir çayın
Z

Zehra A.

30 Ağustos 2026 15:18
Dut kaynatıp içtiğimde göğüslerim dolu dolu oluyordu dene mutlaka
H

Hadiye Ç.

30 Ağustos 2026 15:18
Rabia Akçalı
Deniyim ya benmde sütüm vardı sağım sıklığımı azalttım biraz benim suçum
H

Hadiye Ç.

30 Ağustos 2026 15:44
Zehra Avcı
Denicem inşallah faydasını görürüm
Ö

Özge Ş.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 15:45
Zehra Avcı
dutu bildiğiniz suda mı kaynatıp içiyorsınuz
M

Melike M.

30 Ağustos 2026 20:36
Bende kuru dut kaynatıp süzüp içerdim.Çok iyi gelirdi.Tadıda güzel zaten.Umarım seninkide artar
P

Pınar M.

30 Ağustos 2026 20:52
Kuru incir inanılmaz süt yapıyor tavsiye ederim🥰
Z

Zehra A.

30 Ağustos 2026 20:54
Özge Şahal
dutu bildiğiniz suda mı kaynatıp içiyorsınuz
Evet canım kuru dut
Z

Zehra A.

30 Ağustos 2026 20:54
Hadiye Çakmak
Denicem inşallah faydasını görürüm
❤️
R

Rabia Ç.

30 Ağustos 2026 21:52
Sürekli mi sağarak içiyorsunuz acaba. Bebeğin teması süt indirir aslında. Sağarak sütüm çok az gelirdi benim.
H

Hadiye Ç.

30 Ağustos 2026 22:40
Rabia Ç
Sürekli mi sağarak içiyorsunuz acaba. Bebeğin teması süt indirir aslında. Sağarak sütüm çok az gelirdi benim.
Evet hiç emmiyo beni
İ

İpek G.

31 Ağustos 2026 13:53
Ben 7 aydır düzenli olarak günde 3 defa 15 damla bestlak içiyorum suya karıştırıp ve çok azaldığı durumlarda motis hap kullanıyorum günde 4 kez ama hapı kesinlikle doktorunuza sorun ben doktor önerisiyle aldım sık kullanıma uygun değil
M

Mihriban K.

31 Ağustos 2026 15:13
Sağım makinenizin masaj ayarı gibi bir şey varsa sabahları o ayarda biraz masaj yaptırtabilirsiniz. Hem sağım yapıp hem emzirmek de sütü arttırabiliyor
H

Hadiye Ç.

31 Ağustos 2026 18:53
Mihriban Kemerkaya
Sağım makinenizin masaj ayarı gibi bir şey varsa sabahları o ayarda biraz masaj yaptırtabilirsiniz. Hem sağım yapıp hem emzirmek de sütü arttırabiliyor
Evet masaj özelliği var Lansinoh kullanıyorum
H

Hadiye Ç.

31 Ağustos 2026 18:55
İpek Gürcan
Ben 7 aydır düzenli olarak günde 3 defa 15 damla bestlak içiyorum suya karıştırıp ve çok azaldığı durumlarda motis hap kullanıyorum günde 4 kez ama hapı kesinlikle doktorunuza sorun ben doktor önerisiyle aldım sık kullanıma uygun değil
Motis başka tedavi amacıyla kullanılan bir ilaç diyor internette çok hap kullanma taraftarı değilim doğal yolla artsın istiyorum
İ

İpek G.

31 Ağustos 2026 19:01
Hadiye Çakmak
Motis başka tedavi amacıyla kullanılan bir ilaç diyor internette çok hap kullanma taraftarı değilim doğal yolla artsın istiyorum
Evet o yüzden danışın dedim motis mide koruyucu esasında birde bestlak veya piulac ve dut kurusu tüketmenizi öneririm birde mamsel steel tea eczaneden almanızı öneririm çok fayda gördüm bunlar doğal
R

Rabia Ç.

31 Ağustos 2026 20:48
Lacmix vitamin var ben regl dönemlerinde sütüm azalır faydasını belirgin şekilde görüyorum
H

Hadiye Ç.

31 Ağustos 2026 20:51
İpek Gürcan
Evet o yüzden danışın dedim motis mide koruyucu esasında birde bestlak veya piulac ve dut kurusu tüketmenizi öneririm birde mamsel steel tea eczaneden almanızı öneririm çok fayda gördüm bunlar doğal
Çok teşekkür ederim tahinide kullanan var siz kullandınız mı
N

Nur A.

2 Eylül 2026 20:58
Tahin çok işe yarıyor süt arttırmada özellikle taze çekilmişin tadı daha güzel oluyor bol bol yerdim ve bol su. Farkettim arkadaşlar yemek sütü arttırıyor ya
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir